Рус Укр
ГоловнаБлогиЗима близько. Кожному треба задати собі питання: "Що є у мене для виживання?"
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Зима близько. Кожному треба задати собі питання: "Що є у мене для виживання?"

466
З коментарів до своїх дописів у фейсбуці, приватних розмов, навіть з журналістами українських ЗМІ не з енергетичного пулу, я зрозуміла, що більшість не уявляє масштаби біди, які нас очікують наступною зими та наступні роки
З коментарів до своїх дописів у фейсбуці, приватних розмов, навіть з журналістами українських ЗМІ не з енергетичного пулу, я зрозуміла, що більшість не уявляє масштаби біди, які нас очікують наступною зими та наступні роки. 
 
Те, що керівники енергетичної галузі - міністр енергетики юрист Г.Галущенко , керівник оператора всіх АЕС П.Котін займаються тільки білим шумом, піаром, щоб заспокоїти своїх кураторів в офісі президента, та оголошують про наполеонівські плани прямо зараз будівництва 100500 великих та малих АЕС в Україні - не дивно. Вони і далі будуть заспокоювати та заколисувати. 
 
Вони ж отримали свої посади як члени команди зрадника А.Деркача від офісу на Банковій за розкрутку  агентом ФСБ А.Деркачом нібито записів "розмов Порошенко-Байден." 
 
Свої поради підготовки до виживання в багатоквартирному будинку з електричними плитами я вже неодноразово озвучувала в ефірах ТВ, ЗМІ та т.і. з початку руйнування ОЕСУ в жовтні 2022 року. 
 
Що є у мене для виживання? 
 
Газова туристична плитка з балончиками на 400 мл (запас у мене зараз 35 шт), сонячна панель туристична на 37 Wh (заряджаю у сонячну погоду, заряджаю телефон, щоб економити  електроенергію із мережі, коли є світло), екофлоу ,  потужні пауер банки, ліхтарики на батарейках на акумуляторах, лампи світлодіодні на акумуляторах та батарейках для освітлення кімнат, запас батарейок).
 
Навіть, купила дрова і мангал, на крайній випадок, щоб на вулиці щось готувати, коли вже повна дупа буде.  Є сухий спирт та спиртовки. 
 
Пропоную зробити запаси сублімованої їжі для такої ситуацій, як у мене- каші швидкого приготування, картопляне пюре, супи, консерви м'ясні та рибні. 
 
Любі співвітчизники! 
 
Закликаю самостійно готуватися для біди зимою, якщо не плануєте виїхати за кордон та вижити в Києві в багатоквартирному будинку. 
 
У нашому будинку створене ОСББ. Ще в 2022 ми купили генератор, бо у нас ІТП, і навіть за відсутності світла зараз працює один лифт із трьох на генераторі. 
 
«Борітеся – поборете,
вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава
і воля святая!» (с) 
Ольга Кошарна
 
Коментарі (0)