Рус Укр
ГоловнаБлогиВ центрі Львова людям на голову падає цегла
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

В центрі Львова людям на голову падає цегла

3718
З будинку №13 львівської вулиці ім. Франка, цегла, яка вилетіла з кладки будинку ледь не розтрощила голову молодому чоловіку

З будинку №13 львівської вулиці ім. Франка, цегла, яка вилетіла з кладки будинку ледь не розтрощила голову молодому чоловіку. За чоловіком йшла жінка з двома маленькими дітьми, які були просто шоковані внаслідок побаченого і довго дивилися на тротуар, де лежала зловісна цеглина, зацепенівши від страху. Трагедія ледь не сталася в Поминальну неділю, в першій половині дня.

Потерпівший, львів’янин М. Крутченський звернувся в правозахисну громадську організацію «СПАС». Спільними зусиллями з місцевими мешканцями і працівниками аптеки, активісти ГО «СПАС» самотужки загородили найбільш небезпечну ділянку біля будинку. Готується відповідне подання у Львівську міську раду.

Інцидент стався на початку вулиці Франка. В центральній частині міста, яку чільник Львова Андрій Садовий промоціює як туристичний кластер. Цікаво, який турист приїде до Львова дивитися на пам’ятки архітектури, якщо житлово-комунальне господарство в місті не тільки занедбане, а ще й небезпечне! На початку вулиці, а саме з будинку Ів.Франка,12 вже навіть падав балкон, у квітні 2008 році. Відомі випадки травмування людей уламками балконів, штукатурки, ліпнини.

Найчастіше, такі речі трапляються в найуспішнішому за всіма можливими міськрадівськими звітами Галицькому районі Львова. Ми завжди чуємо, що в Галицькому районі працюють найкращі керівники ЖЕКів, Галицьку районну адміністрацію очолює найдосвіченіший з усіх відомих меру Садовому фахівець, бездоганні результати балансових комісій, реляції на щорічному звіті Галицької адміністрації, тощо. Зробили, усунули, помалювали, поремонтували, забрукували, протягнули на 2 метри велосипедну доріжку. Але чомусь виходить з того часто «пшик».

Як правило, відповідальних чиновників за стан справ віднайти ніколи не вдається. Грошей на лікування, я не кажу вже про моральні збитки - міська рада не платить, хоча іноді обіцяє. А ЖЕКи, на чиїх балансах знаходяться будинки, навіть не мають фондів для таких відшкодувань, що перетворює будь які судові процеси з таких питань на марну справу.

І допоки громада Львова не буде бачити причинно-наслідковий зв'язок, мер Садовий буде назначати таких успішних керівників та директорів ЖЕКів. За час роботи яких, Львів перетворюється на руїну!

 

Олег Пилипенко
 
Коментарі (0)
Блоги