Рус Укр
ГоловнаБлогиСвятковий карнавал політиків замість панахиди пам’яті Шухевича
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Святковий карнавал політиків замість панахиди пам’яті Шухевича

3060
В партійний карнавал перетворилася панахида пам’яті Романа Шухевича, вважають в ГО «СПАС».

В партійний карнавал перетворилася панахида памяті Романа Шухевича, вважають в ГО «СПАС».

 Поміж присутніх майоріли прапори практично всіх правих партій, з числа тих, хто не полінувався приїхати на Білогорщу, в памятний для кожного українця день трагічної загибелі Романа Шухевича. Найбільше прапорів було від ВО Свобода. Їх можна було побачити в усіх ключових місцях: коло пам’ятнику, біля входу, на зупинці… Серед інших були Народний Рух України, КУН, Наша Україна, УНСО…

Нагадую, 5 березня 1950 року, загинув генерал «Тарас Чупринка», ймовірно що в засідці, йдучі лісовою доріжкою. Приблизно там, де стоїть зараз пам’ятник Роману Шухевичу.

Після нетривалої спільної молитви присутніх, захід перетворився на ораторську арену політиків та духовенства. Священники благословляли все і всіх! Було заявлено, що присутній на заході мер Львова Садовий обраний Богом! Благословення отримав також і чинний президент України Віктор Янукович та Межигіря… Було заявлено про якісь непорозуміння генералів та нефахові кадрові призначення у цій сфері. Виступали Колодій, Садовий, Шемчук, Качмарик

Після валу політичної пропаганди, учасники панахиди нарешті вислухали звернення Юрія Шухевича, сина великого командира. Його виступ відрізнявся лаконічністю і переконливістю. На відміну від реляційного та святкового тону політиків, мова Шухевича була аж ніяк не радісним привітанням. А скорше суворим повчанням.

Юрій Шухевич нагадав присутнім, очевидно що не в останню чергу і місцевим політикам. Що українські патріоти, які героїчно віддавали своє життя – бачили Україну зовсім іншою! Що сучасна Україна збудована не на тих засадах і принципах. Що мамоні та золотому теляті служать представники українського народу. Женуться за посадами та матеріальними статками. І що остання надія для України,  покладається тепер на молодь!

«Ми нині ніби маємо ту незалежну державу, прапор, співаємо «Ще не вмерла Україна», але української держави ми не маємо. Це не наша Україна.» - наголосив  голова проводу УНА, Юрій Шухевич.

Олег Пилипенко
 
Коментарі (0)
Блоги