Рус Укр
ГоловнаБлогиОБЕРЕЖНО! БРЕХНЯ!
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

ОБЕРЕЖНО! БРЕХНЯ!

4549
Шановні колеги, ньюсмейкери, експерти і всі-всі-всі, з ким співпрацює «Україна Комунальна»!

Редакція ІА «Україна Комунальна» змушена попередити про те, що останнім часом почастішали випадки використання нашого чесного імені і бренду абсолютно сторонніми людьми, які не мають до нашого видання ніякого відношення!

Як нам стало відомо, до представників ОСББ, експертів, які працюють у сфері ЖКГ, звертається людина, яка називає себе журналістом «України Комунальної» з проханням написати для нашого видання тематичні матеріали. В деяких випадках, з боку кореспондента-самозванця звучать прохання надати для нашого видання інтерв'ю чи коментарі.

Офіційно повідомляємо, що редакція «України Комунальної» розміщує на своєму веб-порталі виключно авторські статті кореспондентів, що працюють в редакції, чи спеціалістів нашого Експертної Ради. Публікація матеріалів інших осіб на порталі «У.К.» можлива лише на рекламній основі або ж за попередньою домовленістю з керівництвом «У.К.» в рамках партнерської співпраці.

Жоден журналіст/кореспондент «У.К.» - співробітник редакції не має повноважень впливати на редакційну політику видання, план виходу матеріалів на сайті, а також вирішувати, які саме це будуть матеріали.

Переконливе прохання! Якщо до Вас звернулися від імені редакції «У.К.» з проханнями, названими вище, або ж якимись іншими ініціативами, будь ласка, переконайтеся, що перед Вами дійсно журналіст «У.К.».

Це можна зробити, звернувшись з проханням надати офіційний документ - редакційне посвідчення (з печаткою і підписом директора), або ж, якщо ж людина посилається на позаштатне співробітництво - звернутися до головного редактора «У.К.» за підтвердженням. Зателефонувати нам можна за тел. 044 486 60 68.

Ми також будемо вдячні, якщо Ви повідомите нам про випадки, коли до Вас зверталися від імені «У.К.» з проханням або пропозицією про розміщення у нас Ваших авторських статей.

Вибачте за незручності і будемо вдячні за допомогу в пошуку самозванця!

З повагою,

Головний редактор ІА «Україна Комунальна»

Марія Цатурян

Мария Цатурян
 
Коментарі (0)
Блоги