Рус Укр
ГоловнаБлогиНа що звернути увагу під час вибору нового комбінезону
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

На що звернути увагу під час вибору нового комбінезону

3939
При виборі моделі зважте на негласні правила етикету: комбінезон насамперед модель досить провокаційна, звертає увагу оточуючих.

Жіночий гардероб постійно трансформується: вінтажні колекції змінюються футуристичними, на зміну гламуру приходить практичність і функціональність Жіночі комбінезони -  оптимальний компроміс, поєднання елегантності та комфорту. У каталозі онлайн-магазину INTERTOP брендова колекція модних комбінезонів займає десятки сторінок. На що звернути увагу під час вибору обновки?

Стиль

Комбінезони доречні на фермі, в аеропорту, на яхті та навіть перед весільним вівтарем. При виборі моделі зважте на негласні правила етикету: комбінезон насамперед модель досить провокаційна, звертає увагу оточуючих. Оцінимо основні стилі комбінезонів у каталозі INTERTOP.

Офісні. Оптимальні варіанти з сорочковим та мілітарним фасоном: досить суворі, закриті, з рукавом. Поєднуються з водолазками та блузками моделі з верхньою частиною без рукавів: широкі бретелі або суцільнокроєний верх.

Круїзні. Елегантність, ретельно продумані деталі та безодня креативу. У моді світлі комбінезони вершкових та пісочних відтінків. Ефектно виглядають у відпустці варіанти з шовку армані та дайвінгу соковитих ягідних відтінків. Цікаві комбінезони із ретро-деталями.

Фітнес. Ідеальне прилягання до тіла, еластичність, гігроскопічність, максимальний комфорт під час активних занять. Designed for Fitness, ZenWear, Nova Wega застосовують високотехнологічні біфлекси та софт. Короткий декор у вигляді контрастних швів і ліній підкреслює стрункість.

Повсякденні. Літні та зимові комбінезони прогулянки відрізняються вільним кроєм: тканина не прилягає, комфортно йти і сидіти.

Лижні. Особлива каста комбінезонів. Бренди застосовують високотехнологічні просочення, утеплювачі, надійну фурнітуру, коригувальні шнури та клапани.

Розмір і зростання

Специфіка моделі в її нероздільності, потрібно точно потрапити в лінію талії, плечей, по довжині рукавів і штанів. Брендові моделі мають чіткі параметри. У картці товару є розмірна сітка. Порівняйте свої актуальні габарити із таблицею.

Високих дівчат виручають моделі-трансформери, в яких можна відрегулювати довжину бретелі чи верху загалом. Зверніть увагу на колекції:

  • з регульованими бретелями  – Napapijri Dru, Only;

  • прогулянкові - De Facto, Vero Moda, CARICA;

  • круїзні з поличками-трансформерами - ISSA Plus.

Каталог INTERTOP легко сортувати за розміром, кольором, стилем, сезоном, брендом. За пару секунд ви знайдете моделі улюбленого бренду для відпочинку, роботи та занять спортом.

Елена Ланчак
 
Коментарі (0)
Блоги