Рус Укр
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Міфи від Реви

1784
Як же Рева буде розвіювати цей міф? Можливо Гройсману потрібно розвяти Реву, аби управління праці почали працювати як потрібно?
Частина 2 Автоматичний перерахунок
 
Вже листопад 2018 року, а в цілій країні лише одиниці хто отримав автоматичний перерахунок субсидії на опалювальний період 2018-2019 років.
 
Особливо в Костополі Рівненської області працівники Костопільського УПСЗН сильно скаржаться на Гройсмана який на їхню думку довів до того що вони не спроможні перерахувати субсидії жовтнем місяцем як це обіцяв Рева - міністр соцполітики України.
 
В чому тут міф?
 
Міф в тому що незалежно від норми закладеній у законодавство працівники управлінь очікують на інформацію з різних джерел аби ... перерахувати субсидію людям в автоматичному режимі.
 
Це є порушення закону (постанови). Це є корупційним діянням.
 
Чому Рева ніяк не розвіє цей міф?
 
Мабудь він сам не розуміє, що перерахунок субсидії його підрозділи мають робити автоматично на тих даних які були ще в травні місяці, без отримання додаткових даних.
 
А вже коли такі дані надійдуть від комунальних підприємств, від податкової, міністерства фінансів, та з інших джерел і по цим даним будуть підстави для відібрання субсидії чи її коригування, то лише тоді відділки соцзахисту мають право, зібравши документи подати їх на вирішеня до Комісії.
 
Така процедура прописана самим Гройсманом та Ревою
 
Чому вони не вимагають свої чиновників доримуватися цих норм?
 
Я особисто сьогодні завітав до місцевого відділку соцзахисту де мені повідомили що хоча перархунок автоматичний але за ним потрібно звертатися не раніше середини листопада!!
 
При чому винний у всьому Гройсман - так мені і сказали.
 
Як же Рева буде розвіювати цей міф? Можливо Гройсману потрібно розвяти Реву, аби управління праці почали працювати як потрібно?
Сергій Бовикін
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
14 Січня 2019 p. 21:29
Багато осіб непенсійного віку звільнені з попереднього місця роботи у зв"язку з різноманітними "ліквідаціями" держустанов; тобто позбавлені державою свого робочого місця по незалежним від них причинам . Тепер у цих осіб вже майже рік, як відібрали субсидію. --------------------------------------------- У якій ще країні можлива така турбота про людину?
Блоги