Рус Укр
ГоловнаБлогиМера Садового попросили приглянути ділянки для міні-ринків громад сіл
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Мера Садового попросили приглянути ділянки для міні-ринків громад сіл

2562
До міського голови Львова звернулися з проханням надати інформацію стосовно переліку земельних ділянок, які можна використати під комунальні міні-ринки для територіальних громад приміських сіл.

До міського голови Львова звернулися з проханням надати інформацію стосовно переліку земельних ділянок, які можна використати під комунальні міні-ринки для територіальних громад приміських сіл.

Раніше, активісти ГО «СПАС» направили звернення до Президента України В. Януковича, з проханням створити у містах обласного та районного значення комунальні ринки (міні-ринки, торгівельні майданчики) територіальних громад сіл  А в якості пілотного проекту, реалізувати такий задум спершу у Львові. На мою думку як автора проекту, заступника голови ГО «СПАС», організація комунальних міні-ринків для реалізації селянами сільськогосподарської продукції власного виробництва забезпечить приміські села роботою, а самих львів’ян недорогими та екологічно чистими продуктами.

Ми не просто чекаємо склавши руки на відповідь з Адміністрації Президента України. Ми висилаємо листи з зібраними підписами мешканців Львова та приміських сіл, депутатів сільських рад на підтримку нашого звернення. А тепер, вирішили підготувати базис для впровадження такого проекту у Львові. І для цього, необхідно розглянути всі можливі варіанти. Отож, ми попросили мера Садового надати нам перелік земельних ділянок, на яких є доцільним розмістити торгівельні майданчики для селян, відповідно до Генерального плану Львова!

 

 

Олег Пилипенко
 
Коментарі (0)
Блоги