Рус Укр
ГлавнаяБлогиМера Садового попросили приглянути ділянки для міні-ринків громад сіл
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Мера Садового попросили приглянути ділянки для міні-ринків громад сіл

2565
До міського голови Львова звернулися з проханням надати інформацію стосовно переліку земельних ділянок, які можна використати під комунальні міні-ринки для територіальних громад приміських сіл.

До міського голови Львова звернулися з проханням надати інформацію стосовно переліку земельних ділянок, які можна використати під комунальні міні-ринки для територіальних громад приміських сіл.

Раніше, активісти ГО «СПАС» направили звернення до Президента України В. Януковича, з проханням створити у містах обласного та районного значення комунальні ринки (міні-ринки, торгівельні майданчики) територіальних громад сіл  А в якості пілотного проекту, реалізувати такий задум спершу у Львові. На мою думку як автора проекту, заступника голови ГО «СПАС», організація комунальних міні-ринків для реалізації селянами сільськогосподарської продукції власного виробництва забезпечить приміські села роботою, а самих львів’ян недорогими та екологічно чистими продуктами.

Ми не просто чекаємо склавши руки на відповідь з Адміністрації Президента України. Ми висилаємо листи з зібраними підписами мешканців Львова та приміських сіл, депутатів сільських рад на підтримку нашого звернення. А тепер, вирішили підготувати базис для впровадження такого проекту у Львові. І для цього, необхідно розглянути всі можливі варіанти. Отож, ми попросили мера Садового надати нам перелік земельних ділянок, на яких є доцільним розмістити торгівельні майданчики для селян, відповідно до Генерального плану Львова!

 

 

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги