Рус Укр
ГоловнаБлогиГромада за себе постоїть!
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Громада за себе постоїть!

2842
Львів знаходиться у Львівській області. Отож, Львівську обласну державну адміністрацію було долучено третьою стороною без самостійних вимог на стороні позивача

Чергове засідання у справі стосовно відставки міського голови А. Садового відбулося у Галицькому районному суді м. Львова. Під час засідання, третьою стороною без самостійних вимог на стороні позивача була долучена Львівська обласна державна адміністрація. Оголошена судова перерва триватиме до 27 лютого.      

Нагадую, в Галицькому суді триває судовий процес, за адміністративним позовом ГО «СПАС» до Львівської міської ради про зобов’язання до вчинення дій. Позитивним результатом суду може стати таємне голосування на пленарному засіданні депутатів Львівської міської ради стосовно дострокового припинення повноважень міського голови Львова Андрія Садового.

Оскільки відповідно до Ст. 119 Конституції України та згідно з пунктом 2 статті 2 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» місцеві державні адміністрації в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці забезпечують законність і правопорядок, додержання прав і свобод – в даному судовому спорі порушені права та інтереси Львівської обласної державної адміністрації. Львів знаходиться у Львівській області. Отож, Львівську обласну державну адміністрацію було долучено третьою стороною без самостійних вимог на стороні позивача.

Олег Пилипенко
 
Коментарі (0)
Блоги