Рус Укр
ГлавнаяБлогиГромада за себе постоїть!
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Громада за себе постоїть!

2843
Львів знаходиться у Львівській області. Отож, Львівську обласну державну адміністрацію було долучено третьою стороною без самостійних вимог на стороні позивача

Чергове засідання у справі стосовно відставки міського голови А. Садового відбулося у Галицькому районному суді м. Львова. Під час засідання, третьою стороною без самостійних вимог на стороні позивача була долучена Львівська обласна державна адміністрація. Оголошена судова перерва триватиме до 27 лютого.      

Нагадую, в Галицькому суді триває судовий процес, за адміністративним позовом ГО «СПАС» до Львівської міської ради про зобов’язання до вчинення дій. Позитивним результатом суду може стати таємне голосування на пленарному засіданні депутатів Львівської міської ради стосовно дострокового припинення повноважень міського голови Львова Андрія Садового.

Оскільки відповідно до Ст. 119 Конституції України та згідно з пунктом 2 статті 2 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» місцеві державні адміністрації в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці забезпечують законність і правопорядок, додержання прав і свобод – в даному судовому спорі порушені права та інтереси Львівської обласної державної адміністрації. Львів знаходиться у Львівській області. Отож, Львівську обласну державну адміністрацію було долучено третьою стороною без самостійних вимог на стороні позивача.

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги