Рус Укр
ГоловнаБлогиФракція ПП «Фронт Змін» ЛМР розгляне питання імпічмента меру А.Садовому
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Фракція ПП «Фронт Змін» ЛМР розгляне питання імпічмента меру А.Садовому

3170
Листа стосовно обговорення питання дострокового припинення повноважень міського голови Львова Андрія Садового, від голови фракції ПП «Фронт Змін» Ростислава Будинського, - отримали в ГО «СПАС».

Листа стосовно обговорення питання дострокового припинення повноважень міського голови Львова Андрія Садового, від голови фракції ПП «Фронт Змін» Ростислава Будинського, - отримали в ГО «СПАС».

«Хочемо подякувати за виявлену Вами громадську позицію та постійну увагу до виконання своїх обов’язків мером Львова Садовим Андрієм Івановичем.

На засіданні фракції ПП «Фронт Змін» буде обговорено питання дострокового припинення повноважень мера міста та призначення позачергових виборів міського голови. Будуть взяті до уваги всі вказані вами факти бездіяльності, невиконання своїх обов’язків та порушення законодавства Андрієм Садовим», -  йдеться в листі.

 В минулому місяці ми зверталися до кожного голови депутатської фракції у Львівській міській раді. В листах надавали інформацію про підстави порушення питання дострокового припинення повноважень чинного міського голови Андрія Івановича Садового. І от, ми отримали обнадійливого листа від Ростислава Будинського. Якщо раніше, ми отримували відповіді з позитивним відношенням до питання імпічменту меру Андрію Садовому, лише від представників фракції ВО «Свобода». То тепер, ми вперше отримали лист з таким змістом від фракції ПП «Фронт Змін».

Вважаю це позитивною тенденцією. Та хочу нагадати, що ще в 2010 році відразу після міських виборів, міські депутатські фракції «Свобода», «Удар» та «Фронт Змін» заявили про свою опозиційність меру Львова Садовому.

Олег Пилипенко
 
Коментарі (0)
Блоги