Рус Укр
ГоловнаБлогиЗнущання з людей і порушення їх конституційних прав під час війни-це державний злочин
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Знущання з людей і порушення їх конституційних прав під час війни-це державний злочин

2258
Відкритий лист Київському міському голові В.КЛИЧКУ
Пане Голово!
 
Житлово-комунальних проблем, на жаль, у Києві дуже багато. І не тільки через війну. Різні  негаразди накопичувалися останніми роками в столиці через байдужість, непрофесійність та безвідповідальність чиновників і керівників комунальних і владних організацій. На разі хочу звернути Вашу увагу на кількох конкретних фактах, які підтвердять мої висновки. В наземних мостових переходах в різних куточках Києва, там де мають працювати ліфти, вони не працюють.Зокрема, на вул..Л.Теліги та на пр..С.Бандери(міст біля зупинки громадського транспорту вул.Йорданська) Давно не функціонує важливий наземний перехід у вестибюлі з вулиці Старовокзальної до Залізничного вокзалу.Ви думаєте, що на адресу міської та комунальної влади столиці після цього лунають добрі слова за ці негаразди та знущання?
 
Приведу ще один ганебний факт.В Деснянському районі по вул..Драйзера 14/33 (другий під’їзд) у 16 поверховому житловому будинку, де проживають понад 350 мешканців ( з них 6 інвалідів,30% пенсіонерів, ветеранів праці, чимало малих дітей, так ось тут 14 і 15 квітня  не працювали пасажирський і вантажний ліфт.А що буде далі?. Цей «пасхальний подарунок» мешканці отримали від компанії «Майстерліфт» і ЖЕК-310, які мають перейматися згаданою проблемою.Немає ніяких аварійних бригад, термінових виїздів на ці пошкодження.Причому пасажирський ліфт, якому вже 41 рік, псується  дуже часто.Це можна перевірити по зверненню мешканців на гарячу лінію КМДА по тел. 15-51.І ще один суттєвий момент. Пішки по сходах на гору люди долають у..темряві, бо на сходових клітинах немає чи зіпсувалися лампочки. 
 
Хочеться вірити та сподіватися, що Ви, пане міський голово, знайдете можливість перервати процеси бездіяльності, байдужості та безвідповідальності серед відповідальних осіб, який у часи війни громадяни розглядають як відвертий саботаж.. Межа державного злочину чи несумлінне виконання своїх службових обов’язків  зрозуміло відзначається у чинному законодавстві. Але чимало держслужбовців різного рангу ігнорують ці принципи. Наче конституція і закони писані не для них.  На жаль, випадки анархії у владній системі та принципи безвідповідальності, байдужості та некомпетентності чиновників, їхня безкарність не дають людям підстав для сподівань на найближче світле майбутнє.Чи може я помиляюсь?
Олександр Борщевський
 
Коментарі (0)
Блоги