Рус Укр
ГоловнаБлогиЖивемо по -новому?
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Живемо по -новому?

3748
Президент доручив почати опалювальний сезон

2008 рік

Президент України Віктор Ющенко занепокоєний ситуацією, що склалася з підготовкою до опалювального сезону. На переконання Глави держави, ускладнені погодні умови в Україні повинні змусити центральну та місцеву владу до рішення про дострокове підключення опалення. При цьому першочерговим завданням є забезпечити теплом об'єкти соціальної інфраструктури та житлові будинки, - повідомили  в прес-службі Президента України Віктора Ющенка.
Вже кілька днів в окремих регіонах України температура опускається нижче 10 градусів. Це становить загрозу для здоров'я найбільш вразливих верств, зокрема, вихованців дитячих закладів, школярів, пацієнтів системи охорони здоров'я та соціального захисту.
"Я закликаю Кабінет Міністрів разом із регіональною владою та органами місцевого самоврядування у прискореному режимі завершити підготовку та розпочати опалювальний сезон. Люди повинні отримати тепло згідно із реальними потребами, а не за календарним принципом - чекаючи офіційну дату 15 жовтня", - заявив Президент Віктор Ющенко перед поїздкою до США.
"Ми разом маємо зробити цей крок назустріч громадянам України. Саме дії на благо людей здатні об'єднати протилежні політичні сили та центри впливу", - переконаний Глава держави.
 
 2010 рік
Президент Віктор Янукович доручив прем’єр – міністру України Миколі Азарову  взяти під особистий контроль питання енерго- і теплопостачання в опалювальний сезон. Також Президент Віктор Янукович доручив головам обласних державних адміністрацій почати підготовку до опалювального сезону 2010/2011.Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента."Треба вже починати підготовку до нового опалювального сезону... Все має йти суворо за планом і абсолютно злагоджено. Має бути результат", - сказав Янукович у четвер під час першої після виборів зустрічі з губернаторами. На зустрічі також було порушено низку питань про енергозабезпечення, оплату за спожитий газ, впровадження в комунальне господарство нових технологій.
 
2014 рік
Президент України Петро Порошенко на зустрічі з віце-прем’єр-міністром – міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимиром Гройсманом дав доручення до кінця поточного тижня розпочати опалення всіх без винятку осель у країні. «Не пізніше п’ятниці у кожній українській оселі має бути тепло, батареї мають бути теплими», – наголосив Глава держави, інформує прес-служба Президента. Порошенка підкреслив, що це завдання – «повна відповідальність місцевих органів влади». Глава держави звернувся до віце-прем’єра з проханням дати відповідні інструкції на місця. «Голови обласних державних адміністрації та відповідних районних підрозділів отримають сьогодні від мене відповідну вказівку, і я просив би забезпечити її виконання», – сказав Президент.Володимир Гройсман запевнив, що це доручення буде виконано. «З нашого боку відповідно до Вашого доручення були зняті всі перешкоди», – сказав він.  
Андрій Осадчий
 
Коментарі (3)
Anonymous4
22 Жовтня 2014 p. 12:28
Між тим, років три тому я, будучи в Польщі, запитував тамошніх чиновників про опалювальний сезон, а вони дивилися на мене як на божевільного. Запитували: «А що таке початок опалювального сезону . Ми довго не могли зрозуміти один одного. Закінчилося все тим, що мене узяли за ручку і відвели в підвал один з будинків, де розташовувався оснащений спеціальним устаткуванням теплопункт і пояснили, що такі теплопункти встановлені практично у всіх багатоповерхівках. Тому полякам здається дивним, що в Україні лада вирішує за людей, коли включати опалювання, а коли вимикати.
I am4
22 Жовтня 2014 p. 13:31
бедная девушка!!!
SERGEY2
22 Жовтня 2014 p. 21:05
СССР - жил , жив и к сожалению будет жить ...
Блоги