Рус Укр
ГоловнаБлогиЗамість зламаного ліфта…асфальт!
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Замість зламаного ліфта…асфальт!

2163
Чим ближче до виборів, усе більше лунає закликів вигнати брехунів з влади. Але, якщо їх там багато, як це зробити?

Чим ближче до виборів, усе більше лунає  закликів вигнати брехунів з влади. Але, якщо їх там багато, як це зробити? 

Як бідолашним людям, що роками намагаються добитися справедливості й виконання своїх законних соціальних і житлово-комунальних вимог чекати чуда й адекватного  владного  реагування, поваги і уваги до себе? 
 
Пікети протесту, мітинги, скарги,заяви…Що далі?
 
Півтора роки у другому під’їзді 16-ти поверхового будинку по вулиці Драйзера 14-33 в м.Києві не працює вантажний ліфт, якому вже 35 років Пасажирський - через надмірну експлуатацію також часто псується. 
 
Що робити, як далі жити  9 інвалідам, 35% пенсіонерів, 10 малим дітям, які проживають тут з 4 по 16 поверхи? А решті громадян? Хіба ж не порушуються їх конституційні права? Фінансування на програму заміни ліфтів обіцяють вже … п’ять років. Не до жартів. Чимало мешканців мають відчуття моторошного стану покинутості. А чи будуть колись винні та відповідальні за це?
 
Напередодні нового року Деснянська районна держадміністрація разом з комунальними організаціями вирішила зробити мешканцям  цього будинку новий «подарунок» -  з комедійно-кримінальним відтінком. Кілька тижнів тому, навколо будинку зламали бульдозерами асфальтові доріжки, що були в доброму  стані й швидко зробили нове асфальтова покриття за 270 тисяч гривень. 
 
А крім цього, зламали капітальну велику лавку, яка конче потрібна інвалідам та сліпим, що тут мешкають, зробили біля сходів додатковий з асфальту-поріг, який може призвести до травмування людей, а також знесли загороджувальні залізні сповпчики з труб, які перешкоджали водіям-анархістам заїздити на газони, ламати кущі та дерева.
 
Сучасні варвари очевидно не розуміють, що такі ганебні дії  зовсім не  вписуються у окремі статті конституції і законів країни, а дискредитація органів державної влади й підрив довіри людей до керівників держави, витрата державних коштів не за призначенням  – кримінальний злочин. Тому нормальна соціальна людина ніколи не зможе примиритися з такими ганебними фактами. Несправедливість і дискомфорт  психологічний спонукають громадян йти на мітинги протесту, зневажати владу. Це реакція на кричущий (узаконений) бандитизм. Що разом можна розглядати як небезпечний суспільний синдром. Чи комусь таке вигідно?
Олександр Борщевський
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
14 Січня 2019 p. 21:25
Багато осіб непенсійного віку звільнені з попереднього місця роботи у зв"язку з різноманітними "ліквідаціями" держустанов; тобто позбавлені державою свого робочого місця по незалежним від них причинам . Тепер у цих осіб вже майже рік, як відібрали субсидію. --------------------------------------------------------------------- У якій ще країні можлива така турбота про людину?
Блоги