Рус Укр
ГоловнаБлогиСпроба рейдерського захоплення Київводоканалу!
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Спроба рейдерського захоплення Київводоканалу!

3024
Акціонери Товариства, з яких п’ять тисяч фізичних осіб є працівниками Товариства, обурені тим, що персональні дані з реєстру, збереження яких охороняється Законом України «Про захист персональних даних», опинилися в руках осіб, які не мають жодних повнова

Як стало відомо, Сергій Старунь, який у вівторок 6-го травня намагався сфальсифікувати загальні збори акціонерів ПАТ «АК «Київводоканал» за межами території Товариства та з численними порушеннями чинного законодавства України, без обрання реєстраційної та лічильної комісій, без надання можливості акціонерам здійснити реєстрацію та голосувати, протиправним шляхом заволодів реєстром власників іменних цінних паперів ПАТ «АК «Київводоканал».

Це підтверджує лист від ПАТ «Національний депозитарій України» від 7.0.2014 р., надісланий у відповідь на запит керівництва Київводоканалу. Національний депозитарій України повідомив, що «5-го травня 2014 року реєстри власників іменних цінних паперів ПАТ «АК «Київводоканал» було видано «представнику» ПАТ «АК «Київводоканал» Старуню Сергію Володимировичу».

 

Слід зауважити, що зазначений реєстр необхідний для проведення загальних зборів акціонерів. Ця інформація є конфіденційною і може бути видана лише голові правління-генеральному директору Київводоканалу або уповноваженій особі, яка має відповідну довіреність, затверджену нотаріально (ст. 22 Закону України «Про депозитарну систему України»).

Однак пан Старунь не є працівником та не був обраним чи призначеним до органів управління Товариства, а також не отримував від Київводоканалу жодних довіреностей чи доручень, які були б підставою вважати його представником Київводоканалу.

Акціонери Товариства, з яких п’ять тисяч фізичних осіб є працівниками Товариства, обурені тим, що персональні дані з реєстру, збереження яких охороняється Законом України «Про захист персональних даних», опинилися в руках осіб, які не мають жодних повноважень на отримання таких документів.

При цьому, прийшовши зранку 6-го травня до головного офісу Київводоканалу та намагаючись разом з невідомими особами силовим способом незаконно провести збори акціонерів та захопити підприємство, Сергій Старунь назвався генеральним директором ПрАТ «Київенергохолдинг», що підтверджує відповідне відео: «Спроба рейдерського захоплення ПАТ «АК «Київводоканал» ч. 1 (https://www.youtube.com/watch?v=ogDJXBbEh2g, починаючи з 2 хв. 10 сек).

Товариство звернулося до компетентних органів з проханням дати правову оцінку вищезазначеним протиправним діям.

 

Довідка

Старунь Сергій Володимирович – 31.05.2003 р. був прийнятий на роботу у ПАТ «АК «Київводоканал» на посаду начальника організаційного відділу. 1-го вересня 2005 року був звільнений з роботи за систематичне невиконання без поважних причин обов’язків покладених на нього трудовим договором згідно п. 3 ст. 40 КЗпП України.

Після цього він був учасником численних судових розглядів, внаслідок яких поновлювався і знову звільнявся з посади. Був остаточно звільнений 4-го червня 2010 року.

Київводоканал
 
Коментарі (0)
Блоги