Рус Укр
ГоловнаБлогиУ Львівобленерго компетентно пояснили про графіки відключень
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

У Львівобленерго компетентно пояснили про графіки відключень

2559
Під адміністративною будівлею ПАТ «Львівобленерго», 6 грудня були покладені шини. Проте їм не судилося запалати. Керівник відділу громадських зв’язків підприємства Галина Єлісєєнко, на місці надала компетентні роз’яснення активістам щодо графіків відключе

Під адміністративною будівлею ПАТ «Львівобленерго», 6 грудня були покладені шини. Проте їм не судилося запалати. Керівник відділу громадських зв’язків підприємства Галина Єлісєєнко, на місці надала компетентні роз’яснення активістам щодо графіків відключення світла.

Активісти ГО «За якісний транспорт» та ГО «СПАС» висловлювали власний протест проти відсутності повної інформації щодо відключень споживачів від електроенергії та щодо неоприлюднення для громадськості чітких графіків можливих відключень світла.

На місці учасників акції відразу зустріла група людей на чолі з керівником відділу громадських зв’язків підприємства Галина Єлісєєнко. Остання розпочала діалог з буквально з грубощів і назвала учасників акції проплаченими провокаторами Президента Росії Володимира Путіна. Далі розмова була доповнена сентиментами п. Єлісєєнко, щодо її внутрішніх переживань за АТО.

У ході розмови Єлісєєнко Галина також заявила, що графіків відключень для населення не може бути оприлюднено, оскільки їх, як таких, і немає. Вона заявила, що «якийсь балван із Міністерства назвав це графіками». Інше із сказаного взагалі було надто суперечливе, що знівелювало будь-яку можливість осмислено подати це у пресу, вважають активісти.

Серед натовпу переважно невідомих захисників «Львівобленерго», можна було помітити і журналістів відомого онлайн-видання, і працівників підприємства, і просто чоловіків міцної статури. А трохи з боку вишукувались в шеренгу міліціянти.

 

Я не знаю, чи керівництво «Львівобленерго» прихильно ставиться до громадянського суспільства в Україні, але нас сприймали майже як учасників антивладних виступів. Не було лише газу, світлових гранат та гумових куль.

 

Олег Пилипенко
 
Коментарі (0)
Блоги