Рус Укр
ГоловнаБлогиУ ЛОДА вважають за актуальне для Львівської області створення комунальних ринків
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

У ЛОДА вважають за актуальне для Львівської області створення комунальних ринків

3317
В департаменті агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації вважають ідею створення комунальних міні-ринків (торгових майданчиків) територіальних громад сіл для реалізації селянами сільськогосподарської продукції власного виробниц

В департаменті агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації вважають ідею створення комунальних міні-ринків (торгових майданчиків) територіальних громад сіл для реалізації селянами сільськогосподарської продукції власного виробництва - актуальною у Львівській області.

Саме така візія ідеї комунальних ринків подана у листі ЛОДА, за підписом директора департаменту агропромислового розвитку п.Довби М.О., який днями отримали в ГО «СПАС».

В листі стверджується, що Львівською обласною державною адміністрацією спільно з Львівською міською радою, іншими державними службами опрацьовуються варіанти створення комунальних міні-ринків (торгових майданчиків).

Нагадую, як автор ідеї створення комунальних торгівельних майданчиків територіальних громад приміських сіл у містах обласного та районного значення, я запропонував Президенту України Віктору Януковичу в якості пілотного проекту, реалізувати задум спершу у м. Львів. Сьогодні питання створення комунальних міні-ринків розглядається у Львівській облдержадміністрації.

Директор департаменту агропромисловості Львівської облдержадміністрації п. Довба, нагадав в листі про програму економічних реформ на 2010 – 2014р. «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава». Тому, ідея організації торгівельних майданчиків для територіальних громад сіл є на часі.

Фактично, ЛОДА заявила свою повну підтримку ідеї організації комунальних міні-ринків для селян. Позиція ЛОДА є цілком приємливою для нас. Тепер питання до міського голови Львова Андрія Садового. Саме з Львівської міської ради, у відповідь на наш запит, має надійти перелік земельних ділянок, на яких найдоцільніше облаштувати такі комунальні торгівельні майданчики. Проте, наразі наш запит на імя мера Андрія Садового повністю проігноровано. У встановлені законодавством терміни відповіді з Львівської міської ради не надійшло. 

Нагадую, ідею створення комунальних ринків підтримали 4 сільських ради, мешканці Львова та навколишніх сіл. Також і окремі громадські діячі серед котрих і Юрій Шухевич, і Зиновій Саляк.

Єдиний барєр для реалізації задуму комунальних ринків у м. Львові - це час та нерозуміння з боку Львівської мерії.

 

 

 

Олег Пилипенко
 
Коментарі (0)
Блоги