Рус Укр
ГоловнаБлогиСудові амбіції директора ЛКП «Цитадель-центр» виявилися безпідставними
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Судові амбіції директора ЛКП «Цитадель-центр» виявилися безпідставними

4998
Апеляційний суд Львівської області поставив крапку в дворічному судовому змаганні директора ЛКП «Цитадель-центр» Галини Корявової за захист власної честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди. Останнє засідання за цивільною справою

Апеляційний суд Львівської області поставив крапку в дворічному судовому змаганні директора ЛКП «Цитадель-центр» Галини Корявової за захист власної честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди. Останнє засідання за цивільною справою №22ц-2326 відбулося вчора, 9 липня.

У зв’язку із складністю справи, була оголошена лише вступна та результативна частина. Апеляційним судом було залишено без змін рішення судді Галицького районного суду м. Львова Стрельбицького В.В. при секретарі Тарапацькому Т.О. від 19.02.2012р., в частині відмови позивачу Корявовій Г. І. зобов’язати відповідача, Пилипенка О.В., припинити неправомірні дії щодо приниження її честі, гідності та ділової репутації і стягнути завдану моральну шкоду. Разом з тим, була задоволена апеляційна скарга відповідача по справі, відповідно до змісту якої, останній не буде зобов’язаний спростувати інформацію шляхом повідомлення про це в будь-якій телепередачі даного каналу і з нього не буде стягнуто на користь Корявової Галини Іванівни 75 (сімдесят пять) гривень – витрат на інформаційно-технічне забезпечення розгляду справи та 17 (сімнадцять) гривень – витрат на сплату судового збору.

Нагадую, два роки тому назад, директор ЛКП «Цитадель-центр» Галицької районної адміністрації Львівської міської ради Корявова Галина Іванівна, звернулася в суд як фізична особа, з позовом до мене, Пилипенка Олега Владиславовича, третя особа Львівська обласна державна телерадіокомпанія про захист честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди.

Апеляційним судом, на мою думку, було прийнято вірне рішення. Як можна засудити людину, яка прагне якісних житлово-комунальних послуг у Львові?

Про роботу ЖЕКів треба говорити. Звичайно, владі легше судитися, а ніж визнавати власні помилки, вдосконалювати свою роботу.

Сама директор ЛКП «Цитадель-центр» Галина Корявова, на суді заявила що відповідач штучно створює конфліктні ситуації, розповсюджує неправдиві дані про неї, ініціює звернення мешканців з однією метою захоплення посади директора ЛКП «Цитадель-Центр» та використовує при цьому всі засоби, в тому числі і засоби масової інформації. А поширена інформація інформація містить в собі ганебні, з точки зору людської моралі, неправдиві висловлювання, намагання спотворити в суспільстві думку та уявлення про людські та професійні якості й здібності позивача.

Хочу нагадати, що Корявова Галина Іванівна не мала повної вищої освіти на момент призначення її директором ЛКП «Цитадель-Центр», як це вимагається  освітньо-кваліфікаційними вимогами до посади директора ЛКП. В період з 12.11.2010р. і до 01.05.2012р., було зареєстровано  83 заяви стосовно неякісної роботи ЛКП «Цитадель-Центр», 10 заяв з вимогами звільнити Корявову Галину з посади директора ЛКП «Цитадель-Центр», 8 рекомендацій та прохань постійних депутатських комісій Львівської міської ради. Розпорядженням голови Галицької районної адміністрації Львівської міської ради І. Маруняк від 20.01.2011р. №р-19, Корявова Г.І. була попереджена про неприпустимість в подальшому виявленої поведінки до мешканців.  Щодо нещасних випадків, які мали місце на території ЛКП, то згідно з розпорядженням голови Галицької районної адміністрації від 23.01.2012р. №47 за недостатній контроль в організації роботи у підпорядкованому підприємстві Корявовій Г.І. оголошено догану.

Судові дебати вже вщухли. Проте відчуття гіркоти за рідне місто лишилося в середині.

Олег Пилипенко
 
Коментарі (0)
Блоги