Рус Укр
ГоловнаБлогиПодяка громаді Львова
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Подяка громаді Львова

3508
Висловлюю подяку львів’янам, за висловлену до моєї особи довіру! Вже другий рік поспіль, обєднання громадян «СПАС» висуває мене у якості кандидата на почесну відзнаку Львова – «Львівянин року».

Висловлюю подяку львів’янам, за висловлену до моєї особи довіру! Вже другий рік поспіль, обєднання громадян «СПАС» висуває мене у якості кандидата на почесну відзнаку Львова – «Львівянин року».

Плекаю надію, що моя житлово-комунальна програма буде втілена раціональним мером, який займе свого часу місце Андрія Садового. Що муніципальний проект «Коридорами Ратуші» візуалізував Львів яскравими спогадами багатьом іноземцям, які поширюватимуть інформацію про місто своїм краянам. А антикризова програма дій уряду на 10 років, не тільки стане помічною владі – а і збільшить престиж та авторитет Львова, як міста винахідників та науковців. А представники виконавчих органів міської ради та львівських депутатів у комісії з відзнак, належним чином врахують громадську думку при винесенні власного рішення.

Дякую друзі!

ДОВІДКА

Прочитати інформацію про діяльність кандидата можна за посиланням - http://city-adm.lviv.ua/lmr/awards/zvannia-lviv-ianyn-roku/2151-pylypenko-oleh-vladyslavovych

Підтримати своїм голосом на інтернет-голосуванні громадських симпатій до кандидатів можна за посиланням - http://city-adm.lviv.ua/lmr/awards

Олег Пилипенко
 
Коментарі (0)
Блоги