Рус Укр
ГоловнаБлогиО «лапше на ушах» доверчивых киевлян
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

О «лапше на ушах» доверчивых киевлян

4266
Я часто слышу, что в городском бюджете нет денег. И именно это является причиной основных инфраструктурных бед Киева - дороги, сети, капремонты, мосты, развязки и тд.
Хочу рассказать вам одну простую вещь.
 
Я часто слышу, что в городском бюджете нет денег. И именно это является причиной основных инфраструктурных бед Киева - дороги, сети, капремонты, мосты, развязки и тд.
 
Во-первых, об этом следовало знать ДО ТОГО.
И не вешать лапшу на уши доверчивым Киевлянам, которые к сожалению любят эту лапшу, похоже.
 
Во-вторых, достаточно иметь хотя бы базовое представление о структуре городского бюджета, чтобы разобраться - что к чему?!
 
Налог на доходы физлиц является весомым во всех городах мира. Это налог с доходов и с зарплат наших с Вами, дорогие Киевляне и гости столицы. Включая армию госчиновников, работающих в министерствах, ведомствах и госкомпаниях и не имеющих к заботам КМДА практически никакого отношения.
 
Но если в европейских городах этот налог составляет 50-60 процентов доходной части бюджета и суммируется с значительными поступлениями другого вида (аренды коммунального имущества, земель, налога на недвижимость, местных налогов и сборов), то в Киеве он уверенно составляет процентов 85-90.
 
А вот остальные налоги просто не собираются, вернее собираются ... в карманы чиновников, правоохранителей и прочих «смотрящих».
 
И все коммунальные предприятия уверенно убыточны и постоянно требуют повышения тарифов.
 
Так безусловно легче жить и перекладывать накапливающиеся проблемы на следующих руководителей. И следующих поколений Киевлян, которые весьма скоро почувствуют насколько все это серьезно - изношенная инфраструктура, отсутствие стратегии и очередное вороватое руководство.
 
Вот так вот, дорогие любители спорта.
 

NB. Навеяно сегодняшним очередным потопом на «Левобережке» и видом унылого монстра под названием «Подольский мостовой переход». И песком на Сагайдачного тоже. 

Олексій Кучеренко
 
Коментарі (5)
Коля Пухов
29 Липня 2018 p. 21:56
Зараз трясцю в Україні можна списати на війну. Але до 2014 року війни не було , а занепад був ще більший , і тодішня влада обшкрібала населення щільніше.
Коля Пухов
08 Серпня 2018 p. 19:26
Вивезення побутових відходів для киян стало окремою послугою ----------------------------------------------------------------Ідея цього "вишкрібання" досить проста: одну послугу деталізувати у декількох платіжках ; а оскільки комісія за внесення платежу береться за кожну платіжку, то споживачу при сплаті за цю послугу прийдеться внести оплату, більшу у декілька разів.
Коля Пухов
21 Серпня 2018 p. 18:52
Одночасно збільшується і вартість самої послуги. Усі кияни мабуть можуть підтвердити, що розділення однієї послуги лише на дві, збільшило оплату за цю послугу принаймні на 20 грн. ------------------------ А це ж тільки початок...
Коля Пухов
15 Серпня 2018 p. 03:52
"Все що потрібно знати про зміни в наданні субсидій на оплату ЖКП" ---------------------------------------------------- Багато осіб непенсійного віку звільнені з попереднього місця роботи у зв"язку з різноманітними "ліквідаціями", "реорганізаціями" і т.п. держустанов; тобто позбавлені засобів існування по незалежним від них причинам, з ініціативи держави. І якщо у сім"ї є така особа, то тепер, по новим правилам , такій сім"ї субсидія призначатись не буде. Фактично виходить, що людина не має доходу з вини держави, а постраждає від цього те домогосподарство, у якому проживає ця людина...
Коля Пухов
18 Серпня 2018 p. 20:46
Від кожного багатоквартирного будинку виходять на вулицю 2-3 загальнодоступні точки розбору холодної води. Влітку вода з них ллється майже безперервно: кожен бажаючий може відкрити кран, під"єднати шланг і полити тротуари та газони. У спекотні дні поливають переважно ввечері. --------------------------------------------А потім "Київводоканал" за цю вилиту на вулицю воду присилає платіжки з грандіозними нарахованими сумами споживачам, які не встановили (за власний рахунок та на свій власний ризик) у своїх квартирах індивідуальні лічильники води.
Блоги