Рус Укр
ГоловнаБлогиНАША ВІДПОВІДЬ меру Садовому
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

НАША ВІДПОВІДЬ меру Садовому

3769
Круглий стіл громадських організацій по обговоренню порядку функціонування координаційного комітету опору диктатурі Садового відбувся в п’ятницю, 21 грудня 2012р

Круглий стіл громадських організацій по обговоренню порядку функціонування координаційного комітету опору диктатурі Садового відбувся в п’ятницю, 21 грудня 2012р.

Днями раніше в ГО СПАС заявили про створення єдиного фронту боротьби з мером Львова Андрієм Садовим. А саме мерство Садового назвали диктатурою.

Ініціативу функціонування такого комітету опору підтримали Зеновій Бермес  - президент Асоціації роботодавців Львівської області, Віктор Чарномський – голова ГО «Вартові закону», Юрко Антоняк – керівник Львівського обласного відділення Центру національного відродження ім. Ст. Бандери, Руслан Секела – голова ВК «Наступ».

Через перебування за межами Львова, не зміг бути присутнім на круглому столі Теодор Дяків – голова «Асоціації платників податків Львівської області», заступник голови Львівської міської організації партії «Громадянська позиція».  Але він висловив свою повну підтримку та зацікавлення в телефонному режимі. Не змогли з різних причин бути присутніми на заході також Олег Соскін – директор недержавної фундації Інститут трансформації суспільства, голова Української Національної Консервативної партії та Зеновій Саляк – голова громадської організації «Львівський народний ринок».

На мою особисту думку - початок дуже обнадійливий навіть для найгостріших скептиків. Я дуже задоволений, що ГО «СПАС» об’єднує навколо себе реальну опозицію чинному режиму в місті. Разом ми команда, яка подолає всі труднощі та перешкоди! Ми обов’язково досягнемо успіху!.

Президент Асоціації роботодавців Львівської області, Зеновій Бермес. Вважає, що така ініціатива у Львові мала відбутися. Раніше чи пізніше. Він гадає, що скоро в товаристві зявиться дуже багато яскравих особистостей! Авторитетних для львів’ян людей.

На його думку, за мерства Садового, Львів добив власну економіку. Достатньо глянути лише на безробіття, яке в найближчих півроку має всі шанси зрости вдвічі. Інвестор у Львів не поспішає. Умови для нього тут далеко не найкращі.

Львівську владу однозначну треба змінювати, - інакше вона змінить наше місто! Львів руйнується не тільки економічно, а і ментально!

Нехай мер Андрій Садовий не думає що ми станемо займатися розповсюдженням пліток або голослівної неправдивої інформації. За кожним нашим словом стоятиме факт!

 

Олег Пилипенко
 
Коментарі (0)
Блоги