Рус Укр
ГоловнаБлогиНацсовет ОСМД или очередной обман
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Нацсовет ОСМД или очередной обман

4405
Минрегион создал задним числом Нацраду, при этом пригласил всех принять участие в ее создании и работе

19.03.12 на сайте Минрегиона появилось сообщение о создании Нацрады, вот оно:

Понеділок, 19 березня 2012

Мінрегіон України формує персональний склад Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ

·         Друк

Відповідно до Постанови КМУ від 14.03.2012 № 201 «Про утворення Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків» Мінрегіон України повідомляє, що до 30.03.2012 приймаються заяви від представників місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, об'єднань профспілок і роботодавців, суб'єктів господарювання про включення до складу Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків

Заяви оформлюються на офіційному бланку організації, із зазначенням П.І.Б. кандидата, займаної ним посади та контактної інформації.  

Направляти заяви на електронну пошту minbud2007@ukr.net, факс (044) 207-18-32 та офіційну поштову адресу Міністерства.

29.03.12 мы от нашей общественной организации написали заявление с просьбой включить одного (меня) нашего представителя в состав рады!!!

В этот же день я лично сам завез и зарегистрировал данное письмо в Минрегион. Когда я уходил с кабинета человека (Радченко) который занимается прийомом данных заявлений, она мне, что с Вами свяжутся по телефону или смотрите на сайте Минрегиона.

27.04.12 звонка так и не поступило!!!! Зайдя на сайт Минрегиона  я  увидел что состав Нацкомиси уже даже провел первое собрание!!!!

26.04.12 на сайте разместили следующую информацию:

Четвер, 26 квітня 2012

Нацрада з питань ОСББ вирішуватиме проблеми на системному рівні

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України під головуванням Першого заступника Міністра Олександра Аліпова відбулося перше засідання Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Нацрада затвердила план роботи, проаналізувала виконання завдань, визначених протоколом № 92 засідання Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2011 року, а також пропозиції щодо удосконалення нормативно-правової бази створення та діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

«Наш попередній досвід переконливо свідчить, що розв’язати низку суттєвих протиріч у взаємодії об’єднань із державними відомствами та природніми монополістами можливо лише в рамках системного підходу. Відтак, робота новоствореної Національної ради буде зосереджуватися на системному вирішенні проблем, у першу чергу, шляхом вироблення та узгодження між різними відомствами дієвих пропозицій для коригування законодавства», – наголосив підбиваючи підсумки засідання Олександр Аліпов.

За його словами, три профільні робочі групи, утворені із числа членів ради зосередяться на найголовніших проблемах життєдіяльності ОСББ і вже до наступного засідання підготують узагальнені пропозиції для коригування нормативно-правової бази. Це, зокрема, питання утримання та обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, експлуатації та капремонту ліфтового господарства, питання тарифів та житлових субсидій для членів ОСББ, отримання інформації про власників квартир у будинку для створення об’єднання, тощо.

«Вже сам факт створення цієї Національної ради – велика перемога об’єднань та громадськості. Запорука успіху її діяльності – згода між учасниками, адже і між державними відомствами, і між представниками об’єднань та громадськості є різні, часом протилежні погляди на шляхи вирішення проблем ОСББ», – прокоментувала завершення першого засідання заступник Голови Національної ради Катерина Чижик.

За словами пані Катерини, яка також є заступником голови правління ОСББ «Прометей 18-в», що у Дніпропетровську, проблем у повсякденній діяльності об’єднань накопичилося скільки, що часу для їхнього неквапливого розгляду майже не залишилось.

«Тільки тоді, коли всі учасники процесу, як з числа державних органів, так і представники громадськості, відкинувши вузьковідомчі інтереси та власні амбіції  зосередяться на спільній роботі на результат – ми зможемо виправити цю ситуацію», – наголосила К.Чижик.

Нагадаємо, що 14 березня цього року Уряд утворив Національну раду з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, як тимчасовий консультативно-дорадчий орган Кабінету Міністрів України.
До складу Ради крім посадовців також увійшли і ряд представників об’єднань та громадських діячів, представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань профспілок і роботодавців, суб’єктів господарювання. Діяльність органу висвітлюватиметься у спеціальній рубриці офіційного веб-сайту Міністерства, ознайомитися із персональним складом можна за посиланням: Національна рада з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків .

Прес-служба Мінрегіону

Оказывается, 25.03.12 был утвержден состав Нацрады (как Вам, сообщить что заявы принимают до 30.03.12, а персональный состав уже известен 25.03.12, вот и понятно как Нацрада будет работать):

Неділя, 25 березня 2012

Персональний склад Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків·         Друк

Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України на виконання постанови Кабінету Міністрів від 14.03.2012 № 201 «Про утворення Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків» затверджено персональний склад Ради.

Висловлюємо вдячність представникам місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, об'єднань профспілок і роботодавців, суб'єктів господарювання, які направили заяви на включення до складу Ради за активну позицію.

Під час формування персонального складу Ради на адресу Міністерства надійшло понад 150 заяв від представників громадських організацій, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, об'єднань профспілок і роботодавців, суб'єктів господарювання.

Після розгляду отриманих заяв до складу Національної ради увійшли 15 представників центральних органів виконавчої влади, народний депутат України Майборода С.Ф., 13 представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та 21 представник громадських організацій, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, за рекомендаціями місцевих органів влади.

У зв’язку з відсутністю можливості включення всіх заявників до персонального складу, копії заяв представників, яких не включено до складу Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків направлені для врахування при формуванні регіональних рад з питань створення та забезпечення функціонування об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Раді міністрів АР Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям.

Перше засідання ради відбудеться 26 квітня 2012 року об 1100 за адресою: Київ, вул. Димитрова,24, велика зала засідань (1-й поверх)

 

 

ЗАТВЕРДЖУЮ:

Голова Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  України

___________________А.М. Близнюк

«____»____________ 2012 р.

Персональний склад Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків 

 

Голова Ради

1.

Близнюк

Анатолій Михайлович

Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства

 

Заступники голови Ради

2.

Аліпов

Олександр Миколайович

Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства

3.

Чижик

Катерина Вікторівна

Заступник голови правління ОСББ «Прометей 18-в» (м. Дніпропетровськ)

 

Секретар Ради

 

4.

Шаповаленко

Віталій Георгійович

Директор Департаменту  житлової політики Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства

 

Члени Ради

5.

Ємельянова

Інна Іванівна

Перший заступник Міністра юстиції

6.

 

Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі

7.

Шевченко

Юрій Іванович

Заступник Міністра фінансів – керівник апарату

8.

Дроздова

Лідія Миколаївна

Заступник Міністра соціальної політики

9.

Бродський

Михайло Юрійович

Голова Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва

10.

Тимченко

Сергій Михайлович

Голова Державного агентства земельних ресурсів

11.

Рибак

Олександр Володимирович

Голова Державної архітектурно-будівельної інспекції

12.

Ігнатов

Андрій Петрович         

Заступник Голови Державної податкової служби України

13.

Колісник

Лариса Іванівна

Заступник Голови Антимонопольного комітету України (за згодою)

14.

Саратов

Валерій Володимирович

Голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг (за згодою)

15.

Тітенко

Сергій Михайлович

Голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (за згодою)

16.

Сосновський

Анатолій Анатолійович

Головний спеціаліст Департаменту фахової експертизи Секретаріату Кабінету Міністрів України

17.

Майбород

Сергій Федотович

Народний депутат України, Голова підкомітету з п

 

Дмитро Філон
 
Коментарі (0)
Блоги