Рус Укр
ГоловнаБлогиМерські амбіції ВО Свобода у Львові можуть втілитись в життя
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Мерські амбіції ВО Свобода у Львові можуть втілитись в життя

3231
На сторінці ГО «СПАС» завершилося відкрите опитування щодо симпатій Інтернет-аудиторії до тих чи інших потенційних кандидатів на мера Львова. Впевнену перемогу отримав потенційний кандидат від ВО Свобода!

На сторінці ГО «СПАС» завершилося відкрите опитування щодо симпатій Інтернет-аудиторії до тих чи інших потенційних кандидатів на мера Львова. Впевнену перемогу отримав потенційний кандидат від ВО Свобода!

Друге і третє місце між собою ділять чинний мер Львова Андрій Садовий та Тарас Стецьків. Певну підтримку отримали Дмитро Добродомов, Богдан Хруставчук, Ярослав Свелеба, Павло Качур, Степан Кубів. Замикає рейтинг кандидатів - Роман Федишин.

Нагадую, опитування проводилося на сторінці ГО «СПАС» соціальної мережі фейсбук. У зв’язку з чисельними пропозиціями користувачів Інтернет додати до переліку потенційних кандидатів ту чи іншу особу. Опитування з існуючим списком кандидатів було завершено, а результати зафіксовано.

Опитування нагадало львів’янам про альтернативу існуючому складу влади. Так, чинний мер А. Садовий поступився своїм рейтингом кандидату від ВО Свобода. Несподівано високу підтримку отримав Тарас Стецьків. Далеко не відставали і інші кандидати.

Посилання на сторінку громадської організації «СПАС» соціальної мережі фейсбук, на якій і було проведене опитування - https://www.facebook.com/pages/%D0%93%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F-%D0%A1%D0%9F%D0%90%D0%A1/214758785238086.

 

Олег Пилипенко
 
Коментарі (0)
Блоги