Рус Укр
ГоловнаБлогиЛьвівські евакуатори – черговий раунд у судах!
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Львівські евакуатори – черговий раунд у судах!

3013
Судом поставлена чергова крапка в роботі евакуаторів у м. Львові. Відповідно до рішення суду, Львівелектротранс, МП Мрія, будь яким іншим комунальним підприємствам заборонено проводити роботу евакуаторів.

Судом поставлена чергова крапка в роботі евакуаторів у м. Львові. Відповідно до рішення суду, Львівелектротранс, МП Мрія, будь яким іншим комунальним підприємствам заборонено проводити роботу евакуаторів.

09 січня 2013 року Галицький районний суд м. Львова в складі головуючого судді Курильця А.Р. при секретарі Дулебку Т.І. розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Львові справу за адміністративним позовом ГО «СПАС» до виконавчого комітету Львівської міської ради про скасування рішення №388 від 01.06.2012року, адміністративним позовом заступника прокурора до виконавчого комітету Львівської міської ради про скасування пп. 5.2 – 5.17 рішення №388 від 01.06.2012 року вирішив визнати незаконним та скасувати пп. 5.2 – 5.17 рішення №388 від 01.06.2012 року «Про затвердження Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності у м. Львові».

Представник виконкому ЛМР в суді не зміг а ні надати інформацію щодо статутних можливостей комунальних підприємств щодо здійснення роботи евакуаторів у місті, а ні статистики зменшення пробок і заторів за рахунок роботи евакуаторів, не названо загальної суми грошей сплаченої водіями за евакуацію їх машин на автомайданчик Львівелектротрансу.

Гадаю, що від виконавчого комітету Львівської міської ради слід чекати апеляційної скарги.

Це хороший удар по самолюбству мера Львова Андрія Садового. Але йому доведеться звикати, що у Львові все має працювати виключно законно, у правовому полі.  А не так як він собі сам може намалювати у власних фантазіях.

Також слід не забувати. Питання хто буде відповідати перед законом за попередню роботу евакуаторів у Львові відкрите!

Олег Пилипенко
 
Коментарі (0)
Блоги