Рус Укр
ГоловнаБлогиКМУ та МОНмолодьспорт передумали збирати Молодіжну раду, або як їх підставив Окружний адмін суд
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

КМУ та МОНмолодьспорт передумали збирати Молодіжну раду, або як їх підставив Окружний адмін суд

2831
З Інтернет ЗМІ стало відомо, що 29.01.2013р. КМУ планував провести перше засідання Молодіжної ради, проте після чергового судового засідання за позовом Фундації молодих лідерів України засідання в терміновому порядку було відмінено

Друзі нагадаю, що Ухвалою судді Окружного адміністративного суду м. Києва Амельохіна В.В. відкрито провадження в справі № 2а-15781/12/2670 за позовом Всеукраїнської громадської організації «Фундація молодих лідерів України» (далі по тексту – Фундація) до Кабінету Міністрів України (далі по тексту – КМУ), Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (далі по тексту – МОНмолодьспорт) про визнання протиправними дій, скасування нормативно-правових актів.

Фундація, представником якої є її Голова, адвокат, правозахисник – Роман Хорольський, в позові вимагає:

 1.     Визнати дії та бездіяльність Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України по формуванню складу Молодіжної ради неправомірними

2.     Визнати дії та бездіяльність Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Табачника Д.В. по формуванню складу Молодіжної ради  неправомірними.

3.     Визнати дії та бездіяльність Кабінету Міністрів України по формуванню та затвердженню складу Молодіжної ради  неправомірними.

4.     Визнати дії та бездіяльність Прем’єр міністра України Азарова М.Я. по формуванню та затвердженню складу Молодіжної ради  неправомірними

5.     Визнати незаконним, протиправним, таким, що не відповідає нормам Конституції та Законам України Наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України: від 03 серпня 2012 р. № 893 «Про заходи з формування Молодіжної ради» та скасувати його.

6.     Визнати незаконним, протиправним, таким, що не відповідає нормам Конституції та Законам України Розпорядження Кабінету Міністрів України № 835 від 24 жовтня 2012 р., яким було затверджено склад Молодіжної ради та скасувати його.

7.     Зобов’язати Кабінет Міністрів України сформувати склад Молодіжної ради у відповідності до Положення про Молодіжну раду, яке затверджене Постановою КМУ № 673 від 20.06.2012р.

8.     Зобов’язати Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України сформувати склад Молодіжної ради у відповідності до Положення про Молодіжну раду, яке затверджене Постановою КМУ № 673 від 20.06.2012р.

Чергове засідання мало було відбутися 23 січня 2013 року. Проте через те, що головуючий суддя (справа розглядається колегіально в складі трьох суддів) знаходиться на лікарняному, слухання справи перенесено на 30 січня цього року.

Але на передодні більшість Інтернет ЗМІ висвітлювали новину, що 29 січня відбудеться перше засідання Молодіжної ради при Кабінеті Міністрів України.

Стає очевидним, що КМУ та МОНмолодьспорт були впевнені, що вже 23 січня буде рішення суду на їх користь, але тут постає але….

 Ну по-перше це те, що я приготував для них величезний сюрприз і подам на наступному засіданні (бо не зміг це зробити через перенесення слухання) нові докази, які ще більше вказують на правоту Фундації та громадськості вцілому

По-друге це те, що навіть якщо КМУ примусить суд винести незаконне рішення, то є процедура його оскарження і ми будемо його оскаржувати.

І по-третє це те, що якщо проведуть засідання даної ради, а її визнають такою, яка сформована незаконно, то вже завтра всі чиновники, які приймали владні розпорядчі функції по даному питанню, мають не просто піти у відставку, їх повинні звільнити, та понести відповідальність, в т.ч. кримінальну за перевищення влади та службових повноважень!

 Проте відразу ж після цього, більшість членів цієї ради було проінформовано, що засідання Молодіжної ради відміняється і переноситься на невизначений термін.

Отже друзі, отак от хвороба судді просто підставляє КМУ, МОНмолодьспорт, Прем’єр-міністра та профільного міністра.

Тож, бій триває, перемога не за горами, далі буде…

 

Роман Хорольський
 
Коментарі (0)
Блоги