Рус Укр
ГоловнаБлогиЯк здивувати чоловіка подарунком на 14 жовтня?
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Як здивувати чоловіка подарунком на 14 жовтня?

1431
Ми зібрали для вас кілька варіантів саме таких подарунків, серед яких ви точно знайдете щось підходяще.

Коли наближається день захисника України, кожна дівчина прагне знайти найкращий подарунок для свого коханого. Причому цей подарунок повинен бути не просто практичним або тематичним, але ще і по справжньому дивувати. Ми зібрали для вас кілька варіантів саме таких подарунків, серед яких ви точно знайдете щось підходяще.

Камені для віскі

Якщо ваш чоловік любить іноді розслабитися за стаканчиком віскі, то вибираючи йому подарунок, ви можете зупинитися саме на цьому варіанті. Перевага цих каменів полягає насамперед у тому, що на відміну від льоду, вони не тануть і не розбавляють напій, залишаючи його смак незмінним. При цьому, з функцією охолодження вони справляються чудово, що точно сподобається всім любителям віскі.

VR-окуляри

З кожним днем ​​з'являється все більше технічних новинок, за допомогою яких можна не тільки працювати більш продуктивно, але ще і з цікавістю проводити час. За допомогою окулярів віртуальної реальність ваш чоловік зможе грати в ігри, проходити різні квести, бувати на онлайн екскурсіях, подорожувати не виходячи з дому і багато іншого.

Подарункова картка

Досить непоганим рішенням стане придбання подарункової картки, адже з її допомогою ваш чоловік зможе сам вибрати для себе те, що йому необхідно. Вам всього лише потрібно придбати такий сертифікат на https://onecard.gift/podarki-na-14-oktyabrya, визначитися з його номіналом і вручити його коханому, а на пошуки ідеального подарунка він вже відправиться сам.

Набір з ласощів

Не дарма кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить саме через шлунок, тому ви можете розглянути саме цей варіант, коли шукаєте подарунок на 14 жовтня. Відмінним вибором буде набір сухого пайка, наприклад українських або американських військових, пожежників, космонавтів, туристів і так далі. Крім того, можна купити набір зброї з шоколаду, бокси з солодощами з різних країн або ж коробку з його улюбленим напоєм і закусками до нього.

Настільна гра

Якщо ваш чоловік любить проводити час з друзями в компаніях за настільними іграми, то чому б не подарувати йому свою власну гру? Причому, варіантів дійсно безліч і ви точно зумієте знайти те, у що буде цікаво грати не тільки вашому чоловікові, але і вам. Це може бути уно, алиас, мафія, еволюція, бенг, "хто я?", твістер і багато іншого.

Фляга

Це досить таки популярний презент на день захисника України, тому, ви можете цілком розглянути і цей варіант. Причому, ви можете придбати флягу як в класичному строгому дизайні, як у справжніх військових, так і з яким-небудь веселим принтом або із зображенням патріотичних символів нашої країни.

Павербанк

Такий подарунок точно дуже практичний і він, безумовно, не один раз послужить вашому чоловікові хорошу службу. Адже доступ до розетки є далеко не завжди, а ось зарядити гаджет часом потрібно дуже терміново. Павербанк досить легкий, тому ваш захисник зможе носити його з собою на роботу, брати з собою на тривалі прогулянки, в поїздки, відрядження і просто вилазки на природу.

Кожен з цих презентів здатний дійсно здивувати, тому ваш чоловік точно буде вдячний вам за подібні знаки уваги!

Елена Ланчак
 
Коментарі (0)
Блоги