Рус Укр
ГоловнаБлоги"Як стати мільйонером?" або "Кривий Ріг - ти готовий до нових тарифів за воду?"
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

"Як стати мільйонером?" або "Кривий Ріг - ти готовий до нових тарифів за воду?"

3314
Нещодавно у Дніпропетровську пройшов судовий процес "Кривбаспромводопостачання" судилося з «ТОВ ГАРТ»...

Нещодавно у Дніпропетровську пройшов судовий процес "Кривбаспромводопостачання" судилося з «ТОВ ГАРТ» подія можна сказати рядова "Кривбаспромводопостачання"  завжди з кимось  судитися, якби не кілька але, перше це сума 37 мільйонів сто одинадцять тисяч сорок гривень, плюс судових зборів майже на 69 тис. ну і передісторія даного суду. Ось посилання на рішення суду http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/31681017

 Колись до мені потрапила  книга, 21 спосіб стати мільйонером. Учасникам даного судового розгляду можуть  самі писати книги як стати мільйонером, при цьому, в них все простіше, не потрібно ні стартового капіталу, ще і  розвивати  здібності не потрібно.  Короткій опис подій  повній  дивних рішень з легким нальотом авантюризму, прийнятих директорами державних підприємств і ТОВ. Невеличке  підприємство ТОВ "ПАЛІССА ТРЕВЕЛ" створене в Харкові Шуміловим Андрієм, аж з 4 працівниками, згодом змінивши прописку на осередок  світового туризму село Старі Кодаки, дніпропетровської області та отримавши нового директора Хвелідзе Кирила, підписало договір з Державним підприємством "ПРОМИСЛОВО-МЕТАЛУРГІЙНИЙ КОНСАЛТИНГ" в особі директора і за сумісництвом депутата і члена ПР, якби не було члена партії можна було б здивуватися, а так все гаразд покрашення крокує по країні. Так ось, підписали вони договір про те що ПРОМИСЛОВО-МЕТАЛУРГІЙНИЙ КОНСАЛТИНГ "на протязі 5 років буде надавати 120 номерів, в курортний сезон фірмі" ПАЛІССА ТРЕВЕЛ "яка завидна впевненість у завтрашньому дні, а також зобов'язується відремонтувати номери і підготуватися до приїзду гостей. Самостійно підприємство підготуватися не мало змоги,та воно підписало договір з "Кривбаспромводопостачання" про те що "Кривбаспромводопостачання" за власні кошті 40 мільйонів гривень, відремонтує готель у Феодосії і прибудує новий корпус і це за 4 місяці до початку заїзду, відремонтувати ще можна, а от побудувати, сумнівно. Та й на якій підставі державне підприємство стало інвестором не зрозуміло. Далі "Кривбаспромводопостачання" за два місяці до заїзду надіслало листа  та  одноосібно  відмовилось  від виконання договору. Сказати по правді воно і спочатку не могло виконати даний договір, так як це розходитися з його статутною діяльністю, але дана дія в подальшому в суді не звільнило її від відповідальності за договором. Почекавши трохи "ПАЛІССА ТРЕВЕЛ" звернулося до суду, з позовом на 61мілліон 277тис. 600 грн. І виграла його але частково на суму 37 мільйонів сто одинадцять тисяч сорок гривень. Рішення суду не хто не оскаржував після "ПРОМИСЛОВО-МЕТАЛУРГІЙНИЙ КОНСАЛТИНГ" передав право зворотної вимоги (регресу) «ТОВ ГАРТ» основним профілем діяльності «ТОВ ГАРТ» є укладання місцевих трубопроводів про стягування заборгованостей з третіх осіб немає ні слова . Але все ж, як сказано на початку воно виграло позов на 37 мільйонів.

А що в сухому залишку. Це багато мільйонні збитки державних підприємств, завдані групою осіб, повірити в те що учасники даних подій не знали чим це закінчитися, може тільки дуже довірлива людина. Та збитки Криворіжцям кожному окремо, після того як директор "Кривбаспромводопостачання" вийде до депутатів з сумним обличчям і повідає що підприємство несе багато мільйонні збитки, в результаті господарської діяльності, і щоб врятувати підприємство потрібно підняти тариф, у звітних документах не де ж не сказано, від чого збитки, а він не кому не скаже, і депутати з думками, встигнуть виборці забути хто піднімав тарифи чи ні, до наступних вборів, проголосують за рятуючи підприємство.

 

 

 

Vladimir Soldatov
 
Коментарі (0)
Блоги