Рус Укр
ГоловнаБлогиЯк нашим коштом депутат Михайленко передвиборчу агітацію організовує
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Як нашим коштом депутат Михайленко передвиборчу агітацію організовує

3758
Місто Київ, Оболонь. Вулиця Прирічна, 17.

Два тижні тому під будинком за цією адресою мешканці побачили вулик.

Великі машини комунального підприємства “Київавтодор” привозять асфальт, працівники ще одного комунального підприємства “Київзеленбуд” під палючим сонцем висаджують квіти. Словом, наводять марафет.

Люди спершу думали, що нарешті комунальники, які живуть за їхні податки, добралися і до їхнього будинку.

Все зробили за тиждень.

Аж тут субота, 13 червня, вихідний. Під вікнами будинку люди почули гучну музику, яка доносились зі скверу. Першими повибігали пенсіонери і діти. У скверику колонки і палатка, біля якої ті вишикувались у чергу з надією, що будуть щось роздавати.

А збоку залита бетоном табличка. І тут все стало зрозуміло. Надпис – “Сквер створений за ініціативою Владислава Михайленка”. Це депутат Київської міської ради по 30-му округу.

Ударівець, раніше був помічником Віталія Лавриненка, якого пов’язують із скандальним забудовником Вадимом Столаром (найскандальніший проект “Еліта-центр”).

За деякий час приїжджає і сам молодий депутат до людей, до новенького скверика, заздалегідь до осінніх місцевих виборів і на питання за чиї ж гроші він це побудував, якщо тут їздили комунальні служби – сміливо визнає: “За гроші міста!” І додає: “Але ж я це зініціював!”

Хоча вже з іншого боку комунальники прибили ще одну табличку – За доручення міського голови Віталія Кличка проведено капітальний ремонт і введено в експлуатацію Сквер по вул. Прирічна,17.

Пенсіонерам, звісно, які прийшли з надією, що їм щось дадуть, на це все рівно.

А ось у інших мешканців питання – чому за гроші міста і робочою силою комунальних служб, які і так мали б це зробити – піариться окремий депутат і видає це за свої заслуги?..

…До речі, на своїй сторінці у соціальній мережі Михайленко таки написав, що відкрив сквер: “Сьогодні, разом з сусідами відсвяткували створення нового скверу на Прирічній, 17. За довгі роки ми ставимо крапку в питанні скандальних будівництв Кроуна на вулиці Прирічній! Будинку тут не буде ніколи! Відповідно до рішення Київради земельна ділянка має статус скверу! Чудовий приклад того, як ініціатива громади може втілитися в життя, тільки тому, що збираються люди яким не байдуже!”

Нагадаю, що депутати Київради мають на рік 200 тисяч гривень для виконання доручень виборців. Це виявив Громадський рух ЧЕСНО. Виходить, що ми де-факто напередодні виборів фінансуємо передвиборчу кампанію депутатів, які піаряться нашим коштом і роблять за наші ж гроші навіть банери для самопіару.

Юлія ЯНЧАР
 
Коментарі (0)
Блоги