Рус Укр
ГоловнаБлогиЯк квитанція за комуналку допомагає ідентифікувати букмекерського клієнта
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Як квитанція за комуналку допомагає ідентифікувати букмекерського клієнта

3941
Квитанція про оплату комунальних послуг – не лише формальність, але і важливий документ, який, у тому числі, може стати в нагоді у взаємодії з представниками букмекерської сфери

Беттинг - сфера вже давно та надійно увійшла до списку найбільш популярних в Україні та світі, і зараз розважити себе парі з букмекером, додавши азарту до перегляду того чи іншого змагання, або матчу – цілком нормальна практика для любителів спорту. Пропозиції на ринку букмекерів дуже багато, як і акцій та бонусів, які вони пропонують. Стати клієнтом таких компанії дуже легко – наприклад на сайті Betwinner реєстрація взагалі може пройти у один клік. А якщо ви користувач соціальних мереж, то і цей спосіб зареєструватися у Betwinner може здатися дуже простим  достатньо лише авторизуватися у фейсбуці, твіттері, або іншій популярній мережі.

Втім, не завжди успішна реєстрація означає відсутність формальностей, які клієнту букмекера доведеться виконати в майбутньому. І одна з таких формальностей – підтвердження особистості, що вимагають майже всі компанії з плином якогось часового відрізку. І ось саме для цього представники беттинг-сфери можуть попросити у своїх клієнтів квитанцію про сплату комунальних послуг за певний період.

З одного боку вимога показати саме цей «документ» виглядає дивною, але якщо розібратися в питанні, то все логічно. Як повідомляє портал БетОН, експерти якого чудово знаються на правилах гри в букмекерських конторах та формальних процедурах взаємодії з беттинг-компаніями, квитанція за комуналку потрібна представникам служб безпеки букмекерів для того, аби перевірити фактичне місце проживання клієнта. Справа у тому, що деякі нечисті на руку гравці створюють декілька акантів, аби грати не за правилами і підвищувати свої шанси на успіх, і саме для того, аби завадити таким хитрунам» робити ставки за «липовими адресами», видаючи себе одразу за декількох людей, букмекери і просять у своїх гравців, окрім стандартного пакету документів, ще і квитанції про оплату послух ЖКГ.

То ж не поспішайте викидати свої квитанції про сплату комуналки і видаляти їх з девайсів у електронному вигляді, якщо ви полюбляєте азартні розваги. Можливо, ці паперові або електронні документи стануть у нагоді і допоможуть владнати формальні питання та зекономити ваш час.  

Елена Ланчак
 
Коментарі (0)
Блоги