Рус Укр
ГоловнаБлогиГаражний рекет потрібно негайно зупинити!
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Гаражний рекет потрібно негайно зупинити!

2318
Мене неймовірно обурює той факт, що вінницька міська рада не соромлячись грабує своїх громадян.

До мене звернулись десятки вінничан із скаргами на підпорядковану міськраді структуру МКП «АБС». «Архітектурно-будівельний сервіс» перейшов вже будь-які дозволені межі й здирає чималі кошти із місцевих жителів за гаражні будівлі, які нібито побудовані в недозволених місцях. То, шановна владо Вінниці, виділіть цим людям землю, на яких вони зможуть безкоштовно та безперешкодно будувати свої гаражні кооперативи. Відреагуйте нарешті на прохання народу, який дав вам владу! Годі думати лише за наповнення своїх кишень!

Нагадаю, «Архітектурно-будівельний сервіс» незаконно демонтує гаражі, подекуди не запитуючи навіть дозволу у власників. В інших випадках це підприємство, діючи під прикриттям міської влади, незаконно збирає кошти з власників гаражів, що ідуть невідомо куди.

МКП «АБС» укладає договори з власниками гаражів, згідно з якими з власників беруться кошти за використання тимчасово встановлених металевих конструкцій, і ціна з кожним роком росте. Так щорічна палата за "узаконені" гаражі складає на сьогодні - 2600 грн, а в наступному має зрости до 3800 грн. Це найвища в Україні ціна.

МКП "АБС" має в назві формулювання "комунальне підприємство". Насправді це лише назва, а форма власності – приватна. По суті, власники платять невідомо за що приватному підприємству, з якого отримує бариші Гройсман.

І навіть оплата за всіма параметрами не дає 100% гарантію, що гараж буде стояти. Адже, згідно з цим же договором, МКП «АБС» має право у будь-який момент вимагати у власника його демонтажу.

Власники гаражів згодні, що за гаражі потрібно платити нормальну, фіксовану ціну, але ж не як за квартиру з усією комуналкою. Бо обов’язків у АБС взагалі немає. Територію не прибирають, освітлення не забезпечують, сміття не вивозять, гаражі не ремонтують. Все це роблять власники гаражів за свої кошти.

По пров. Київському знесли 65 гаражів. Машини в результаті стоять на дитячих майданчиках, під під’їздами, на вулицях. А по Пирогова на місці знесених гаражів побудували платну стоянку.

Виктор Малиновский
 
Коментарі (2)
Олена2
21 Травня 2014 p. 18:01
Чому досі ніхто не звернувся до прокуратури?!
Михаил2
22 Травня 2014 p. 13:24

Почему автор сам не займется этим делом? Охота просто попиариться? Писать какой Гройсман плохой вместо того, что бы повлиять не ситуацию. Тем более Виктор Малиновский, если мне не изменяет память далеко - не последняя персона в городе. Вот и помогли бы несчастным автомобилистам, чем воздух сотрясать напрасно.

Блоги