Рус Укр
ГоловнаБлогиБезгосподарне господарювання
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Безгосподарне господарювання

2925
ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» ліквідувала пошкодження магістральної тепломережі на перетині вулиць Анрі Барбюса та Івана Федорова у Печерському районі столиці

 

   На електронну пошту отримав радісне звітування ПАТ «Київенерго» щодо нашумілого на весь Київ ліквідування пошкодження тепломережі: 
 
«ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» ліквідувала пошкодження магістральної тепломережі на перетині вулиць Анрі Барбюса та Івана Федорова у Печерському районі столиці. 
З урахуванням зношеності тепломережі фахівці КИЇВЕНЕРГО не лише ліквідували пошкодження, що утворилося, але й замінили на цій ділянці 8,5 м теплопроводу. 
Ремонтні роботи було закінчено 6 червня майже опівночі. Станом на 06.00 7 червня було відновлено гаряче водопостачання усіх споживачів. Наразі ведуться роботи з відновлення благоустрою. 
Нагадаємо, 5 червня на перетині вулиць А. Барбюса та І. Федорова сталося пошкодження мережі діаметром 700 мм. Внаслідок цього стався витік теплоносія на поверхню на проїжджій частині. Пошкодження трапилося через зношеність теплопроводу, якому вже виповнилося 40 років.»
 
     Та зрозумів, що цинічність немає меж!!!
   Живу поруч й тому бачу це своїми очима. Тепломережі по вул. Анрі Барбюса замінили на нові осінню минулого року. По крайній мірі так це виглядало, адже цілком нові труби відповідного діаметру чекали на тротуарі поки їх закопають (або вкрадуть, тепер так виходить) більше ніж пів року. Закопали... Замінили повністю асфальтне покриття проїжджої частини і тротуару. А тепер порив старої тепломережі. Коли була брехня? Постійно. Доречи, на цій же вулиці, навпроти перукарні «Церюльня», протягом всього минулого літа і осені латали пориви і стелили новий асфальт (не менше 5-ти разів так точно). Постійний гул спецтехніки ніби спонукав мене заглядати у вікно. Навіть думав занотувати дати цих ремонтів, але зупиняв себе на думці, що на цей раз це вже востаннє. Було цікаво, коли дорожники замінили асфальт на новий, а на наступний день приїжджають комунальні служби і його зривають.
     Безгосподарне господарювання.
 
 
 
Сергій Ясинський
 
Коментарі (0)
Блоги