Рус Укр
ГоловнаБлогиБайдужість чиновників департаменту благоустрою та управління торгівлі КМДА
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Байдужість чиновників департаменту благоустрою та управління торгівлі КМДА

2434
Вже цілий рік, ми боремось з кіосками встановленими у сквері біля наших будинків.

З цими розплідниками розпусти, алкоголізму та наркоманії. Раніше у нашому сквері гуляли молоді мами зі своїми дітьми, бабусі та дідусі зі своїми онуками. Кожну весну та осінь мешканці наших будинків виходили на толоку та ушляхетнювали територію скверу  аж поки не з’явився перший кіоск а за ним, як гриби після дощу почали один за одним з’являтися інші. Не завадила навіть наша дитяча пісочниця встановити маф.  Навіщо вони нам якщо поряд і ринок,і великий супермаркет.  І не було б від них зиску  нікому, аби ці горе-підприємці не почали торгувати алкоголем, пивом та сигаретами. 

Поряд з кіосками збираються п’яниці та інша неблагополучна публіка, тут же смокчуть це пиво і горланять всю ніч. Так як туалетів немає ходять і у сквері і під будинки. Нічні гулянки, лайки, крики щоночі не дають нам заснути. Біля кіосків та наших будників постійні гори сміття, пустих бутилок, недопалків та іншої гидоти, про яку і написати Вам соромно. Про те, як пройти поряд увечері немає і мови, а випустити дітей на вулицю взагалі мовчимо. Ці кіоски намагалися підключити світло від нашого будинку, але ми не допустили цього. Тоді вони привезли дизельний генератор шум та сморід якого тепер замінили нам свіже повітря. Наші неодноразові звернення до контролюючих органів закінчуються тим, що після приватної бесіди з власниками МАФів повністю вдоволені представники благоустрою повертаються до своїх офісів, щоб написати нам чергову відписку. Мовляв, у всіх цих кіосків є довідки від управління торгівлі, і стоять вони на законних підставах. Але поясніть нам будь ласка, яка довідка може дати право продавати сигарети та алкоголь неповнолітнім, встановлювати кіоски посеред скверу та зони відпочинку а холодильниками своїми загородити півтротуару,  порушувати спокій простих громадян. Та відбирати останнє право закріплене в нашій Конституції -  право на відпочинок.

Зверніть увагу, що управління торгівлі у 2012 році видавало довідки  та подовжувала видані довідки у 2013 році. А ці кіоски поставили у 2013 році. Тому ніяких довідок на ці кіоски бути не може. Але вони чомусь є. Ми з вами напевно здогадуємось за що вони були видані.

Ми розуміємо, що наша проблема не унікальна, але просимо зараз допомогти саме нам. В свою чергу ми обіцяємо допомагати іншим мешканцям, які також як ми борються за свої двори та сквери.

Благаємо допоможіть! Поверніть нашим дітям дитинство, пенсіонерам – спокій!

Марченко Олексій
 
Коментарі (0)
Блоги