Рус Укр
ГоловнаБлогиКоротенько про зроблене за рік, що минув
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

Коротенько про зроблене за рік, що минув

1902
про користь письмових звернень

Отже, протягом 2015 комунальні підприємства смт Комсомольське ХаркІвськоЇ областІ отримали та опрацювали 51 звернення від мене (інформацІйні запити, заяви, скарги - Зміївська ТЕС ПАТ Центренерго, ПАТ Харківгаз, КП Комунальник).

Частину питань вдалося вирішити, щодо іншоїчастини - в процесі (так, відкрито провадження Антимонопольним Комітетом щодо зловживання монопольним становищем, Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України - стосовно порушення мого права на інформацію). Крім того, було два звернення до двох профільних міністерств, в результаті яких отримав звичайні відписки; було два звернення на Урядову гарячу лінію із приблизно таким же результатом. Крім комунальних служб були також звернення до Укрзалізниці про недотримання графіку руху та щодо технічного і санітарного стану рухомого складу приміських електропоїздів. Звертався також до адміністрації трьох інтернет-магазинів із вимогами про виконання Закону "Про захист прав споживачів". У двох мої вимоги було задоволено, а третій (розетка) - тягне ґуму, а я ж поки готую скаргу до Контролюючих органів, а також позовну
заяву.
 
Протягом року було три звернення до правоохоронців. У двох випадках (поліція)  відреагували швидко та зробили, що повинні були, а от міліція навесні не відреагувала взагалі. 

Що хотів цим постом сказати?
Не давайте комусь робити із себе дурнів, якщо за якусь послугу платите своЇ гроші - вимагайте від виконавця  (продавця) безумовно якісного її виконання. Ну і щастя Вам усім в Новому Році!
 
Далі буде )))
Максим Левицький
 
Коментарі (0)
Блоги