Рус Укр
ГоловнаБлоги 21.08.2013г. Игорь Захаревич в пресс-центре ВЦ "ЭкспоДонбасс" презентовал проект.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

 

 

21.08.2013г. Игорь Захаревич в пресс-центре ВЦ "ЭкспоДонбасс" презентовал проект.

3476
На даний час в Донецькій та Запорізькій областях реалізується проект «Шлях до успіху. Великі можливості Південно-Східного партнерства Ресурсних Центрів».

Він відпрацьовується «Ресурсним Цетром ОСББ Донецької області» спільно з Асоціацією «Власники житлових будинків Мелітополя» Запорізької області, за фінансової підтримки Міжнародго фонду «Відродження» в рамках програми «Громадянське суспільство та належне врядування».

e3abe7f16ad0.jpg (639×423)

Проект проходить за підтримки голови Запорізької ОДА Олександра Пеклушенка, депутата Донецької обласної ради Веніаміна Фарберова, депутата Запорізької обласної ради  Генадія Шаніна,  Громадської ради при Донецькій ОДА, департанментів ЖКГ Донецької ОДА та Запорізької ОДА, ДонНАБА.

1c3d9bf804e6.jpg (639×423)

1bdf4095676c.jpg (639×423)

 «Метою проекта є розвиток механізмів роботи й просування ідеї Партнерства Ресурсних Центрів задля сталого функціонування ОСББ- пріорітетного напрямку реформи житлово-комунальної галузі, регіонального та міжрегіонального обміну досвідом та поширенню найкращих практик, підвищення їхньої ефективності та посилення впливу громадськості на вирішення актуальних проблем. Весь проект націлений на вибудування стратегії взаємодії між учасниками, як на міжрегіональному, так і загальнодержавному рівні. Одним із завдань проекту є створення та поширення відповідального громадянського суспільства, здатного на реальні кроки задля покращення життя громадян України, що є досить нагальним питанням у нашій державі»- коментує заступник голови «Спілки власників житла  України», голова «Ресурсного Центру ОСББ Донецької області» Iгор Захаревич.

ca88facfeea2.jpg (639×423)

Результатами заходів стане налагодження міжрегіонального діалогу, розробка спільного плану подальшої співпраці та підписання Стратегічної міжрегіональної угоди, що підтверджує зацікавленість Донецького та Запорізького регіонів у зміцненні і розвитку партнерських відносин.
Неможливо визначити кількість осіб і організацій, які матимуть практичну користь від реалізації нашого проекту, оскільки нові форми обміну досвідом запропоновані проектною пропозицією будуть корисними не тільки для регіонів партнерів проекту, а й для всіх інших регіонів України.

e31ad44a8a1d.jpg (639×423)

Впевнені в одному, що реалізація даного проекту дозволить посилити партнерські відносини між регіонами партнерами, і дасть підставу на подальший їх розвиток. Адже сама назва проекту говорить про те що можливості партнерства великі і тільки від нас залежить залишаться вони тільки можливостями або знайдуть реальне втілення і реалізацію.

f57782b52b5f.jpg (639×423)

У презентації взяли участь голова Громадської ради ДонОДА Землянкін В.Л., голова Ресурсного Центру ОСББ Донецької області Захаревич І.В., заступники голови Ресурсного Центру Данiлейко С.А. та Дашковець Н.Б., в.о. начальника департаменту ЖКГ Донецьої ОДА Соловей О.С., доцент кафедри «Економіка підприємств» ДонНАБА, начальник СНПЦ «Бізнес експерт» Тиханкіна О.С., координатори Ресурсного Центру та голови ОСББ та асоціацій з інших міст Донецької області.

 

Игорь Захаревич
 
Коментарі (0)
Блоги