Рус Укр
ГлавнаяБлогиУ Львові комунальні «мікрорейдери» принизили ветерана АТО
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

У Львові комунальні «мікрорейдери» принизили ветерана АТО

1748
Міжвідомча муніципальна комісія посадових осіб Львівської міськради., із залученням працівників комунальних служб та службовців національної поліції України, при свідках з місцевих мешканців: Пилипенко Олег Владиславович та Сініцина Неля Юріївна, 12 жовтн
    Міжвідомча муніципальна комісія посадових осіб Львівської міськради., із залученням працівників комунальних служб та службовців національної поліції України, при свідках з місцевих мешканців: Пилипенко Олег Владиславович та Сініцина Неля Юріївна, 12 жовтня, після тривалого листування з мешканцями будинку, нарешті спромоглася звільнити вхід до комунального нежитлового приміщення пл. 52,5 кв.м. у будинку №120 по вул. К. Левицького: шляхом демонтажу двірних замків.
 
    Нагадуємо: раніше приміщення було самовільно зайнято мешканцями квартири №:3 будинку№120 по вул. К. Левицького, а саме: Басалаєвою Людмилою Костянтинівною, Басалаєвим Олексієм Геннадійовичем, Максименко Галиною Олексіївною, Максименком Ігорем.
 
     «Комісія працювала із залученням службовців національної поліції України, ще й при свідках з місцевих мешканців. Поліцейські були вбрані лише у повсякденну форму одягу, визначену Наказом Міністерства внутрішніх справ України 19.08.2017 № 718. Всі особи членів комісії були встановлені. А все таки, Максименко Галина Олексіївна повідомила поліцію за телефоном, що невідомі, невстановлені особи грабують її підвал!
 
    Спочатку Максименко Галина Олексіївна, вирішила що вже вичерпала свій лексикон щодо посадових осіб Львівської міської ради. Рекомендувала їм запхати в дупу інформаційну довідку №238106715 від 22.12.2020, називала: «грабіжниками», «злодіями», «мафією», «ніким», «ніхто», «шановними». Потім мешканець квартири №3 Максименко Ігор, який був присутній під час роботи міської комісії, розпочав сварку з дільничим офіцером. А згодом почав публічно принижувати особисту честь та гідність свідка подій, Олега Пилипенка! Він сказав: «Ти «салага», «бандерівець – йди в свій схорон», «фашист», «рагуль», «прийшов загарбувати чуже майно», «хто ти такий», «фашистська морда».- повідомила мешканка кв. №4 по вул. К. Левицького, 120, Неля Сініцина.
 
    Комісія прибула 0 9.15, але змушена була зупинити свою роботу до прибуття електрика, оскільки завбачливі мешканці підвели струм напругою 220В до замків вхідних дверей вказаного комунального приміщення.
 
     «Бізнес шанує дві речі: тишу та сильну владу. Коли у чинного міського голови Львова Андрія Садового виникають суперечки з одним з найбільших платників податків у Львівській області – Григорієм Козловським або таким потужним політичним гравцем як Богдан Дубневич, то це є цілком природний плин речей.
 
    В давньогрецькій епічній поемі про пригоди царя Ітаки Одіссея, останній під час розмови з циклопом Поліфемом назвав своє ім’я -  «Ніхто». І він правильно себе назвав, бо добре усвідомлював власну нікчемність перед велетом.
 
    Тому звісно, коли опонентами та агресорами виступають звичайнісінькі мешканці будинку, то створюється загроза репутації мера міста.
 
    В анатомії людини іноді трапляється паталогічне відхилення – «мікропеніс». В даній ситуації вбачається не лише приклад фізіологічного, а й відхилення від норм соціальної поведінки  – «мікрорейдерство».
 
    У мешканців квартири № 3 очевидно закінчилися адекватні аргументи або їх не було взагалі. Тому вони вирішили публічно принижувати мою честь та гідність, псувати ділову репутацію.
 
    Я раніше працював у Департаменті адміністрація міського голови, департаменті гуманітарної політики Львівської міської ради, в комунальних установах та організаціях. Представники міської влади мене знають особисто як якісного службовця. Багато високих посадовців Львівської міської ради, в час моєї служби в органах місцевого самоврядування були лише спеціалістами або заступниками начальників відділу, сектору.
 
    Так мій дідо Федина Михайло Матвійович воював в рядах української повстанської армії. У мене є документи його затримання – протокол підписаний німецьким гаутманом, вирок. Законом до переліку учасників бойових дій додаються особи, які брали участь в усіх формах збройної боротьби за незалежність України у XX столітті у складі Української повстанської армії, Української повстанчої армії отамана Тараса Боровця (Бульби) "Поліська Січ", Української народної революційної армії (УНРА), Організації народної оборони "Карпатська Січ", Української військової організації (УВО), збройних підрозділів Організації українських націоналістів, і, відповідно до закону "Про правовий статус та вшанування пам’яті борців за незалежність України у XX столітті", визнані борцями за незалежність України у XX столітті. Лише у Росії УПА була визнана екстремістською організацією рішенням Верховного Суду 17.11.2014 р.
 
        Я учасник бойових дій, ветеран АТО, мав три заїзди на першу лінію в зоні проведення операції АТО/ООС у Донецькій та Луганській областях у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Тому свою військову фліску, вважаю що одягаю на себе цілком заслужено. Називати мене фашистом не просто прояв неповаги до захисників України, це скорше вияв сепаратизму.
 
    Фашистом можна назвати людину, котра не поважає життя інших і розглядає його як свою здобич. Головною ознакою фашизму є заперечення прав і свобод людини і громадянина. Ідеологію фашизму було засуджено відповідним рішенням Нюрнберзького трибуналу ще у 1946 р.
 
     Я воював за Батьківщину, за народ український, для того щоб такі приміщення міська рада продавала або здавала в оренду. А отримані в міський бюджет кошти витрачала на утримання дитячих садочків і шкіл, будівництво та ремонт доріг, роботу комунальних та соціальних служб!
 
    А останніх два роки поспіль я займаю високі місця у різних номінаціях рейтингу ТОП-100 найвпливовіших осіб Львівщини.
 
    Я вже звернувся до правозахисних та ветеранських організацій. Готуюся йти до суду!
 
    Двері до нежитлового приміщення комунальникам все одно вдалося зламати. А потім під дверима в будинок цілий день вешталися особи, які нагадували пенсіонерів МВС, щось жваво обговорювали про комунальне приміщення, тикали пальцями в напрямку моїх вікон» - прокоментував мешканець кв. №4 по вул. К. Левицького, 120, Олег Пилипенко.
 
    «Входити до приміщення комунальної власності з метою дефектування, огляду чи демонстрації потенційному орендарю мали посадові особи місцевого самоврядування, службовці. Отже, вказані мешканці квартири № 3 тим, що підвели під дверні замки комунального приміщення електричний струм 220В, вчинили замах на вбивство державних службовців, кримінальне правопорушення за ст. 188-1, 194-1, 206, 296, 342 Кримінального Кодексу України. Насправді дуже добре, що за кілька днів потому, комунальники відключили лічильник від нежитлового приміщення.
 
    Статтею 183 КУпАП передбачена адміністративна відповідальність за свідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб у вигляді накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 
    Хочу відмітити, що у Конституції України визначено, що людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.  Ніхто не може бути підданий такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.
 
    Згідно зі статтею 201 Цивільного кодексу України особистими немайновими благами, які охороняються цивільним законодавством, є: здоров'я, життя; честь, гідність і ділова репутація. Це варто знати, що – кожен українець має право на повагу до його гідності та честі. Гідність та честь фізичної особи є недоторканними. Фізична особа навіть має право звернутися до суду з позовом про захист її гідності та честі», - прокоментував ситуацію правозахисник, заступник голови ГО «СПАС» Андрій Федчишин.
Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги