Рус Укр
ГлавнаяБлогиПо чому опіум для народу?
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

По чому опіум для народу?

3133
Захід публічні дебати "Українська середня освіта вкрай застаріла", - це те ристалище, на якому беззбройні освітяни мали бути вибиті з сідла вдалим інформаційним ударом команди А. Садового. Тому логічно, хоча і не зрозуміло пересічному мешканцю, що співор

   Міський голова Львова Андрій Садовий та його команда, завдали чималих збитків середній освіті Львова. Напевно, навіть людині з амнезією, не важко буде пригадати і фальшивий диплом В. Огури – колишнього начальника управління освіти, і освітянська реформа направлена на ліквідацію районних відділів освіти, і нові формули зарплат для вчителів, і ознаки кримінальних правопорушень в діях посадових осіб Галицького районного відділу освіти, І навіть призначення психолога за фахом - Олега Березюка, директором гуманітарної політики Львівської міської ради

   Цілком природно, що така міська політика викликає невдоволення львів’ян, а надто середовища освітян. Але тут на заваді очевидному стають сталінські методи управління масами. Інформаційний міраж або своєрідна голова Горгони, яку можна дивитися лише у відображеннях.

   Захід публічні дебати  "Українська середня освіта вкрай застаріла", - це те ристалище, на якому беззбройні освітяни мали бути вибиті з сідла вдалим інформаційним ударом команди А. Садового. Тому логічно, хоча і не зрозуміло пересічному мешканцю, що співорганізатором заходу виступала Львівська міська рада.

    Виступ міського голови Садового Андрія та наближених до нього осіб на публічних дебатах "Українська середня освіта вкрай застаріла", - це всього-навсього відро бруду на голову освітян. Своєрідний інформаційний удар по львівським вчителям, причому удар на випередження. Андрію Садовому добре відомо, що температура градусника терпіння освітян вже зашкалює. І тому, мер просто своєчасно прорахував для себе можливі наслідки.  

      Передбачалося, що з зіпсованим на публічних обговореннях іміджем, освітянам буде дуже важко візуалізувати та озвучити власну проблематику львів’янам. Пояснити етимологію причин та наслідки.

       Проте, поставленої мети, команді А. Садового не вдалося досягти. Громадська організація «СПАС» провела мітинг під стінами Львівського національного університету ім. Івана Франка, на вул. Університетська, 1. Громадський захід відбувався перед самим початком публічних дебатаів "Українська середня освіта вкрай застаріла", 29 листопада 2012р. з 17:45. І закінчився о 18:15, оскільки частина учасників публічних дебатів могли просто запізнитися.

        Публічні дебати просто зникли з інформаційного простору. Разом з мітингом, дебати "Українська середня освіта вкрай застаріла" стали не привабливі для ЗМІ.

        Львіські освітяни отримали невеличку фору. А меру Садовому, тепер доведеться коригувати свою подальшу стратегію.

         А задля кращого розуміння «Совєтщини» в інформаційних кампаніях очільника Львова А. Садового зацитую один дуже старий анекдот сталінських часів:

         Вчитель оповідає в Москві учням про нову велику фабрику, котра вибудована на вулиці Тверська. Встає хлопчик Іванко і говорить:

-       А я живу напроти того місця, товарищу вчитель, але останніх п’ять років там стоїть лише паркан.

-       Дурачок, - відповідає на це вчитель, - читай газети, там все написано чорним по білому.

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги