Рус Укр
ГлавнаяБлогиЯк на ту саму площу покласти менше бруківки - досвід Львова
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Як на ту саму площу покласти менше бруківки - досвід Львова

3685
Існує велика різниця між забрукованою раніше частиною вулиці Пекарська і тим фрагментом, на якому зараз бруківку перекладають.

Існує велика різниця між забрукованою раніше частиною вулиці Пекарська і тим фрагментом, на якому зараз бруківку перекладають.

Різниця відразу попадає в око, коли дивишся на різні частини вулиці Пекарська. Там, де бруківку зараз не перекладали, щілин між окремими бруківками практично немає. А там, де щойно переклали, дуже великі щілини. Що на думку громадських активістів красномовно говорить про те, що на ремонтованій частині вулиці, самої бруківки поменшало. Оскільки на ту саму площу, з такими щілинами бруківки покладено менше, це проста арифметика.

Нагадую, на минулому тижні громадські активісти та місцеві мешканці заявили про систематичні викрадення бруківки з вул. Вітвера, де її складували з вул. Пекарська. Сьогодні, громадські активісти подали заяву у Львівську міську раду, в якій просять забезпечити заходи безпеки щодо вийнятої та складеної бруківки, а відповідальних посадовців за координацію та контроль підрядника з ремонтних робіт мерії -  покарати.

Ми зауважили, що бруківка на вул. Пекарська кладеться менш щільно, ніж покладена на інших ділянках вулиці, де ремонтні роботи не здійснювалися. Дається взнаки той факт, що раніше частина бруківки була викрадена.

Також ми помітили, що робітники бють молотком безпосередньо по бруківці, а не через дошку як це передбачає технологія. Як наслідок – частина бруківки не витримала такого варварського відношення і має механічні пошкодження, сколи.

Ми попросили мерію назвати підрядника та привести до відповідальності винних у даній ситуації посадовців. Доречі, ми пройшлися вулицями Львова, де останніми роками перекладали бруківку. Ситуація аналогічна.

Колись, мої родичі будували Львів. По 10, інколи 12,15 років, допомагаючи одне одному матеріально зводили будинки. Я не питаюся зараз, хто там живе і чому. Після 39-го, радянська влада заселила туди будівничих нової країни.

Але як колись краялось серце у сестри мого діда, коли облаштований її працею садочок на подвірї будованого нею 12 років двоповерхового будинку на вул. Шевченка, сучасні львівяни перетворили на смітник окурків та пустих битих пляшок. Так крається зараз моє серце, коли на твоїх очах руйнується історія Львова.

Мені хочеться звернутися до першого заступника мера Олега Синютки. А саме йому підконтрольний у мерії житлово-комунальний сектор. Спитати, чи може у його рідному селі Бережанського району так кладуть бруківку? Чи може Львів, отримав нову генерацію пострадянських львів’ян? Яким би більше личило адмініструвати колгосп, а не займатися складним механізмом міста обласного значення!?

 

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги