Рус Укр
ГлавнаяБлогиВибори мера Львова – гра без козирів
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Вибори мера Львова – гра без козирів

2339
Якби день виборів міського голови Львова була наступна неділя, - то ймовірних переможців слід вітати в коридорах Верховної Ради. Ними можуть виявитися Олег Березюк – 16, 20% і Дмитро Добродомов – 14,60%. На третє місце претендує Олег Пилипенко – 6,20 %.

Якби день виборів міського голови Львова була наступна неділя, - то ймовірних переможців слід вітати в коридорах Верховної Ради. Ними можуть виявитися Олег Березюк – 16, 20%  і Дмитро Добродомов – 14,60%.  На третє місце претендує Олег Пилипенко – 6,20 %. Такі результати соцопитування, яке проводилося активістами громадської організації «СПАС» протягом 1-6 липня у м. Львів.

Далі йдуть Ігор Васюник з результатом – 5,20%, Руслан Кошулинський – 4,40%, Володимир Гірняк – 4,0%. Замикає сімку Оксана Юринець з результатом всього лише - 3,80%.

Більшість респондентів не визначилася із своїм вибором серед запропонованого списку, таких є доволі значна частина – 46,0%.

Дослідження проводилося методом «face to face», Було опитано 500 респондентів, старше 18ти років.

«Ми припустили, що Андрій Садовий, такий звичний персонаж для львівських рейтингів вже багато років, - позмагається за крісло мера Київа. Насправді це дуже навіть ймовірно, багатьом киянам симпатичний Садовий. А от у Львові роботою діючого мера незадоволені. Очевидно, що за таких обставин, рейтинг лідера Самопоміч у Львові є набагато меншим від рейтингу самої партії. Найбільш ймовірним кандидатом від ПП «Самопоміч» в такому випадку буде саме Олег Березюк. Інших варіантів просто не існує.

Дмитро Добродомов вже неодноразово доводив власний рейтинг на практиці. Тому ближче до виборів кількість його прихильників може навіть зрости.

А Олегу Пилипенку додасть голосів висування від Української партії «Єдність». Яку очолює Олександр Омельченко, людина - яка двічі адмініструвала Київ і вважається хорошим господарником.

Якщо на минулорічних виборах позапартійність була понижуючим коефіцієнтом для результатів Пилипенка. То цього року, до його чистого результату додасться множник партійного бренду, а якісні працівники на виборчих дільницях не дозволять фальсифікувати голоси», - перший заступник голови ГО «СПАС Андрій Федчишин.

 

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги