Рус Укр
ГлавнаяБлогиДепутатів перепитують, коли мера Садового у відставку?
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Депутатів перепитують, коли мера Садового у відставку?

2465
До львівських депутатів звернулися із запитом щодо відставки мера Садового, повідомляють в ГО «СПАС».

До львівських депутатів звернулися із запитом щодо відставки мера Садового, повідомляють в ГО «СПАС».

 

Громадські активісти зробили запит до всіх голів депутатських фракцій та секретаря Львівської міської ради. Щоб довідатися, чому за останній рік часу попри численні і аргументовані заяви до депутатів щодо включення в Порядок денний питання голосування відставки міського голови Андрія Садового чи винесення з місця, - останнє так і не відбулося.

 

Нагадуємо, активісти ГО «СПАС» вже неодноразово зверталися до депутатів Львівської міської ради з вимогою провести голосування щодо відставки чинного мера Андрія Садового. Для цього, активістами були зібрані аргументи та запропонований проект ухвали.

 

«Так, ми неодноразово зверталися у Львівську міську раду з вимогою включити в Порядок денний питання голосування відставки мера Садового. І якщо відповідь начальника юридичного управління Гелени Пайонкевич, в якій навіть не спростовуються наші аргументи щодо підстав для дострокового припинення повноважень міського голови Львова, а наголошується про баланс прав та обов’язків депутатів нас не дивує. То позиція депутатського корпусу просто незрозуміла.

Представники львівської громади депутатського корпусу неодноразово справедливо критикували чинного мера. На користь їх антимерської позиції говорить і два звіти Садового, на яких останній отримав оцінку «незадовільно» і численні судові процеси мера з Львівською міською радою. Отож, чому до сих пір, незалежно від нашої позиції і заяв, а хоча б за власною ініціативою на підтримку здорового глузду і елементарної відповідальності перед виборцями і містом, жодного разу в Порядок денний засідань депутатів 6-го скликання не було включено питання голосування відставки чинного міського голови?

Ми зробили відповідні запити у мерію. І пообіцяли оприлюднити в ЗМІ відповідь і позицію кожного голови депутатської фракції, що дуже важливо для громади напередодні парламентських та місцевих виборів, в час перевірки виборцями обіцянок та оцінки дій їх обранців», - наголосив заступник голови ГО «СПАС»  Олег Пилипенко.

 

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги