Рус Укр
ГлавнаяБлогиВже понад 100 підписів зібрала Інтернет-петиція відставки мера Львова Садового
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Вже понад 100 підписів зібрала Інтернет-петиція відставки мера Львова Садового

3208
Вже понад 100 підписів зібрала інтернет-петиція до секретаря Львівської міської ради Василя Павлюка та депутатів 6-го скликання ЛМР.

Вже понад 100 підписів зібрала інтернет-петиція до секретаря Львівської міської ради Василя Павлюка та депутатів 6-го скликання ЛМР. В петиції депутатів просять голосувати на пленарному засіданні за дострокове припинення повноважень чинного міського голови Львова Андрія Садового. Серед підписантів є і Андрій Садовий.

Нагадую. Я є автором інтернет-петиції., Громадський діяч, заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Петиція зявилася в соціальних мережах. Саме в такий спосіб, перед львівськими міськими депутатами черговий раз актуалізується  питання імпічменту мера.

«Звертаємося до секретаря ради Павлюка Василя Михайловича та всіх представників народу депутатського корпусу Львівської міської ради 6-го скликання з проханням винести на таємне голосування на найближчому за часом пленарному засіданні сесії депутатів Львівської міської ради питання дострокового припинення повноважень міського голови Львова Садового Андрія Івановича.» значиться в самій інтернет-петиції.

Саму Інтернет-петицію можна знайти за посиланням: http://www.petitions247.net/sadovyj .

Основні користувачі Інтернету – активні люди, переважно молоді. І це дуже добре, що серед таких людей знаходиться все більше прихильників волевого рішення, щодо дострокового припинення повноважень міського голови Львова Андрія Садового!

 

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги