Рус Укр
ГлавнаяБлогиВсьо будет Дамбасс
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Всьо будет Дамбасс

4525
17 січня відбудеться процедура розкриття поданих кандидатур на посаду генерального директора КП Полтавської обласної ради «Полтававодоканал»

 Трендом останніх місяців стало призначення на високі державні посади та на посади у виконавчих органах на місцях за конкурсом. Вважається, що конкурсна процедура має на меті забезпечення об’єктивності призначення на посаду того чи іншого кандидата та мінімізувати корупційну складову.

Однак якось так історично склалося, що всі добрі починання у нас в України, які працюють в інших цивілізованих країнах, набувають особливого, нашого забарвлення. Так сталося і з конкурсами.
Ось в жовтні 2016 року «незалежна» комісія віддала найвищі бали та обрала переможцем конкурсу на посаду голови Миколаївської облдержадміністрації депутата Олексія Савченка, попри те, що він припустився численних помилок у своїй письмовій презентації, а тест із 40 складних питань склав блискавично швидко – всього за 6 хвилин.
В листопаді 2016 року за рішенням «незалежної» комісії Олексій Тахтай, чинний заступник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який приїжджає на роботу на «Каділлаку» став переможцем конкурсу на посаду держсекретаря цього міністерства.
Міністр охорони здоров'я Уляна Супрун і міністр Інфрастурктури Володимир Омелян відмовляються працювати із держсекретарями і вимагають вдосконалення конкурсу на посаду держсекретаря міністерства. Про те, що вони не хочуть бути  ширмою і ніхто бізнесом за нашими спинами займатися не буде , вони заявили на відкритій прес-конференції в грудні.
Екс – керівник Національної поліції Хатія Деканоідзе вважає, що керівництво країни намагалося використати її та інших реформаторів як ширму, щоб зберегти корупцію.  Деканоідзе стверджує, що реформатори в українському уряді займають нижчі посади, а потім використовуються як "цапи-відбувайли", якщо реформи не вдаються.
В січні хвиля так званих «конкурсів» докотилася і до стратегічних комунальних підприємств. Так, за повідомленням інтернет-видання «Полтавщина» 17 січня  відбудеться процедура розкриття поданих кандидатур на посаду генерального директора КП Полтавської обласної ради «Полтававодоканал», яка є вакантною з червня 2016 року. Список кандидатів, які хочуть керувати одним з найбільших водопостачальних підприємств України чесно кажучи дивує та більше схожий на якийсь з таємних пунктів Мінських угод щодо працевлаштування осіб, які спочатку підтримали ЛДНР, а потім «прозріли» і згадали, що  в них є Батьківщина і вона Україною зветься. Судіть самі.
Серед кандидатів на посаду керівника водоканалу:
-                      Олександр Єгоров, нинішній в. о. генерального директора «Полтававодоканалу», працював в ТОВ (ОКП) «Луганськвода»  начальником відділу збуту до липня 2015 року, в серпні 2015 року його наступника, який співпрацював з керівниками терористичного угруповання ЛНР, затримало СБУ,
-                     Воротинцев Василь Альбертович, 1961 року народження, працював генеральним директором ОКП «Донецьктеплокомуненерго» з 2002 року по 2012 рік (в роки розквіту влади Януковича на Донеччині);
-                     Каніболоцький Володимир Григорович — працював директором з виробництва ТОВ (ОКП) «Луганськвода», коли воно входила в групу «Росводоканал» (місто Москва, Російська Федерація), джерела стверджують, що сам президент групи «Альфа-груп» Віктор Вексельберг схвально ставився до його персони (привіт СБУ в Полтавській області),
-                     Христинець Володимир Григорович — був керівником  ТОВ «Укрводбудкомплект», яке досі зареєстровано за адресою: місто Луганськ, КВАРТАЛ ПРОЛЕТАРІАТА ДОНБАССА, будинок 166 А, одним засновником якого є КОМПАНІЯ "ДЖЕЙ. ЕФ. БІ. ІНДАСТРІС ЛТД." (JFB INDUSTRIES LTD),  РЕСПУБЛІКА СЕЙШЕЛЬСЬКІ ОСТРОВИ, САЛМАТ ХАУЗ, ЛА ПУДРІЄР ЛЕЙН, ВІКТОРІЯ, МАЕ, СЕЙШЕЛИ.
-                     Кретович Олег Іванович — гендиректор «Полтававодоканалу з 2012 по травень 2016 року, якому після приходу до влади в Полтавській обласній раді команди Олександра Біленького, яка має луганське коріння, просто не продовжили контракт, оскільки він не знайшов спільної мови з людьми, які пропонували «донецько-луганські» підходи в управлінні підприємством,
-                     Забишний Євген Васильович — теперішній головний інженер «Полтававодоканалу», член команди Єгорова О.О., який може бути чисто технічним кандидатом,
-                     Тазберг  Олександр Вікторович — до 2010 року працював одним з інженерів «Полтававодоканалу».
У мене виникає одне питання, може воно чисто жіноче та недоречне, можливо задавши його я буду схожа на блондинку, хоча я брюнетка, але я його такі задам.
НЕВЖЕ В УКРАЇНИ ТА В ПОЛТАВІ ЗОКРЕМА ЗАКІНЧИЛИСЯ ХАРИЗМАТИЧНІ ЧОЛОВІКИ, ЯКІ УМІЮТЬ УПРАВЛЯТИ КОЛЕКТИВОМ ТА ТРОШЕЧКИ РОЗУМІЮТЬСЯ НА ТРУБАХ ТА ВОДОВІДВЕДЕННІ?
НЕВЖЕ ЕФЕКТИВНІ МЕНЕДЖЕРИ НАРОДЖУЮТЬСЯ ЛИШЕ В ОКРЕМИХ РАЙОНАХ ЛУГАНСЬКОЇ ТА ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ?
НЕВЖЕ ОТАК ПРОСТО ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ  СТАНЕ В ОДИН МОМЕНТ ЛУГАНСЬКВОДОЮ? ЯКЩО ТАК, ТО ТОДІ ДО РОСВОДОКАНАЛА ЗАЛИШИЛОСЬ ЗОВСІМ НЕБАГАТО…
 
Лариса Макієнко
 
Комментарии (0)
Блоги