Рус Укр
ГлавнаяБлогиВ мерії забули про будову на Околична, 10
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

В мерії забули про будову на Околична, 10

2622
Львівська міська рада ігнорує інформаційні запити стосовно скандальної ситуації навколо будівництва багатоповерхового будинку по вул. Околична, 10

Львівська міська рада ігнорує інформаційні запити стосовно скандальної ситуації навколо будівництва багатоповерхового будинку по вул. Околична, 10.

В міськраді просто поцікавилися, як міський голова та посадовці планують вирішувати комплекс проблем мешканців багатоповерхових та приватних будинків вулиць Околична та Куликівська і дитячого садочку «Дивосвіт», які виникли внаслідок зведення житлового будинку по вулиці Околична, 10, - наголошують громадські активісти. Офіційну відповідь з мерії, якщо вона колись буде, обіцяють зачитати мешканцям прилеглих до будови за адресою: Околична, 10 житлових будинків.

 

Раніше, через будівництво багатоповерхового будинку по вулиці Околична, 10, виник конфлікт з жителями сусідніх будинків. І хоч в ролі забудовника сьогодні виступає вже інше підприємство, на переконання мешканців - проблем не зменшилось і конфлікт відповідно не вщух.

 

Навколишні будинки, зводилися військовими. Існують питання в першу чергу до проектних рішень при будівництві цих будинків. Так, новобудова по вул. Околична, 10 може створити серйозні проблеми для димовентиляційних систем окремих будинків вулиці Околична. Щодо прогнозування всіх інших загроз і небезпек вже було сказано раніше.

 

Самі мешканці навколишніх житлових будинків переважно ветерани Збройних Сил України, інваліди, інваліди війни, учасники бойових дій, діти війни, пенсіонери Збройних Сил України. У них виникають природні питання. Як саме буде впливати новостворений будинок у плані інсоляції, аерації санітарно-гігієнічних норм, екології, щільного заселення, забезпечення комунальними послугами у повноцінному обсязі, та скупчення автомобілів відповідно до вже існуючих житлових будинків?

 

«Останнім часом, Львів напевно вже в лідерах по скандалах через нові будівництва. Гадаю, місцева влада має провести повний аудит всіх випадків за останніх 5 років. Якщо в Ратуші цього не зроблять, це буде завданням вже для наступної представницької та виконавчої влади у Львові», - прокоментував голова ЛОО ВГО «Товариство Відродження Української Нації» Мирослав Фіцуляк.

 

 

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги