Рус Укр
ГлавнаяБлогиНа сторінці Азарова спитали про ідею комунальних міні-ринків для громад сіл
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

На сторінці Азарова спитали про ідею комунальних міні-ринків для громад сіл

3069
На офіційній сторінці соціальної мережі фейсбук Миколи Азарова розмістили питання, стосовно його власної думки реалізації ідеї комунальних міні-ринків (торгових майданчиків) для територіальних громад сіл.

На офіційній сторінці соціальної мережі фейсбук Миколи Азарова розмістили питання, стосовно його власної думки реалізації ідеї комунальних міні-ринків (торгових майданчиків) для територіальних громад сіл.

Автор питання, рівно як і головний ідеолог створення таких ринків – я особисто, заступник голови ГО «СПАС», Олег Пилипенко.

Раніше, активісти ГО «СПАС» направили звернення до Президента України В. Януковича, з проханням створити у містах обласного та районного значення комунальні ринки (міні-ринки, торгівельні майданчики) територіальних громад сіл.  А в якості пілотного проекту, реалізувати такий задум спершу у Львові. На мою думку, як автора проекту, заступника голови ГО «СПАС», організація комунальних міні-ринків для реалізації селянами сільськогосподарської продукції власного виробництва забезпечить приміські села роботою, а самих львів’ян недорогими та екологічно чистими продуктами.

Потім, міського голову Львова А. Садового попросили надати інформацію стосовно переліку земельних ділянок, які можна використати під комунальні міні-ринки для територіальних громад приміських сіл.

Тепер ознайомитися з пропозицією та отримати своє запитання від громади, - наступила черга і М. Азарова.

Корисну ідею для покращення життя власного народу необхідно обстоювати. Ми це і робимо, усіма можливими шляхами. Якщо влада в Україні хоча би трішки мислить на перспективу – то для селян буде «зелене світло». А зможемо підняти село – зможемо розвивати і міста!

Посилання на офіційну сторінку в соціальній мережі фейсбук Миколи Яновича Азарова, на якій і було задано запитання - https://www.facebook.com/Nikolay.Azarov?ref=ts&fref=ts&rf=114873865190267&filter=2

 

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги