Рус Укр
ГлавнаяБлогиЯк у Львові мера обирали
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Як у Львові мера обирали

3477
Якщо б вибори міського голови Львова відбулись наступної неділі, найбільшу підтримку львів’ян отримали б нові обличчя серед кандидатів на мера Львова. Так Ігор Починок, головний редактор газети «Експрес» - 40,4 %, а чинний міський голова Андрій Садовий ли

Якщо б вибори міського голови Львова відбулись наступної неділі, найбільшу підтримку львів’ян отримали б нові обличчя серед кандидатів на мера Львова. Так Ігор Починок, головний редактор газети «Експрес» - 40,4 %, а чинний міський голова Андрій Садовий лише – 8,4 %.  

Такі думки львів’ян презентують результати дослідження, проведеними активістами ГО «СПАС» у січні 2013 року.

У випадку дострокових виборів розподіл голосів між кандидатами на посаду міського голови виглядав би так: Ігор Починок – 40,4%, Богдан Хруставчук – 24%, Оксана Юринець – 9,6%, Василь Павлюк – 9,2%, Андрій Садовий – 8,4%, Степан Кубів – 4%, Остап Вовк – 1,6%, Євген Приступа – 1,6%, Володимир Матвіїшин – 1,2%.

Львівяни готові побачити нові обличчя у списку кандидатів на посаду міського голови Львова. Це природньо. Оскільки багато передвиборчих обіцянок, які лунали під час виборчих перегонів на посаду мера Львова не виконано. Логічно припустити, що від давно відомих адміністраторів міста, можна очікувати добре прогнозований результат, який мешканців Львова не задовільняє.

Варіант «Не підтримую жодного кандидата» не подавався в анкету свідомо. Тим хто вагався у своєму виборі, зачитували коротку біографічну довідку кожного з кандидатів анкети.

Планується постійно проводити такі дослідження. Львову вкрай необхідні достойні кандидатури на посаду мера. Можливо перелік кандидатів в майбутніх  анкетах зменшиться або навпаки збільшиться.

Додатково, опитаним з поданого переліку ставилося питання щодо пріоритетної задачі, яку на їх думку мав вирішити новий мер.

Отримано наступні результати: залучення інвестицій та створення нових робочих місць – 31,2 %, ліквідація смороду у Львові – 28,4 %, організація якісних міських пасажирських перевезень – 24%, забезпечення якісного ЖКГ – 15,2 %, формування іміджу Львова як туристично-привабливого міста – 1,2%.

Отримані результати демонструють, що у Львові мало або практично нічого не робилося для створення привабливого інвестиційного клімату, створення венчурних виробництв, практичного застосування знань та умінь випускників львівських ВНЗ. Не менше львів’ян хвилює і проблема смороду та недоліків нової транспортної схеми. Мешканці Львова до сих пір не отримали справді якісне ЖКГ, що було одною з головних передвиборчих обіцянок чинного мера Андрія Садового ще за його попередньої каденції.

Львів не бідний на розумні голови. Сподіваюся, ми побачимо не мало достойників, патріотів Львова, хороших господарників серед кандидатів в мери. Хто стукає в двері – тому відчинять...

Довідка

Дослідження проводилось активістами ГО «СПАС», методом «face to face» інтерв’ю у січні 2013 року. Було опитано 250 респондентів, старших 18 років.

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги