Рус Укр
ГлавнаяБлогиДві родини мешканців 20 років тероризують підприємство
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Дві родини мешканців 20 років тероризують підприємство

2964
На підприємство «Радар 03», що по вул. Звязкова,11а - вже 20 років поспіль тиснуть сусіди, повідомляють в ГО «СПАС».

На підприємство «Радар 03», що по вул. Звязкова,11а -  вже 20 років поспіль тиснуть сусіди, повідомляють в ГО «СПАС».

ТзОВ «Радар 03» здійснює технічне обслуговування медичної техніки та кисневих ліній медичних установ. Керівник ТзОВ «Радар 03» О. Ткач, був нагороджений орденом «Почесний хрест» та «Керівник року 2010», під час сесії Львівської міської ради 19 травня 2011 року, за професійне управління підприємством лідером економіки – що підтверджено державними органами статистики та аудитом рейтингу (http://city-adm.lviv.ua/portal-news/culture/12455-u-lvovi-nagorodili-krashhi-pidprijemstva-mista).

Саме підприємство ТзОВ «Радар 03» було створене працівниками майстерні з ремонту радіостанцій швидкої допомоги в 1994 році. І саме з цього часу, у підприємства починаються проблеми з сусідами, родинами Кречківських та Трегубенко. Які до того ж ще й породичалися між собою. З 1994 року по листопад 2001, мешканці в судах намагалися визнати недійсним договір купівлі-продажу офісу «Радар 03». Згодом, претензії ставилися до туалету на подвірї. На підприємство постійно пишуть скарги народним та міським депутатам, в контролюючі та правоохоронні органи. Численні перевірки СЕС, пожежників та фінансової інспекції (колишнє КРУ) вже завдало чималої економічної шкоди підприємству. Перевіряють також і комунальні та державні установи, які обслуговуються підприємством – лікарні, поліклініки, амбулаторії.

Мешканці житлових квартир будинків 11а та 11 по вул. Звязкова м. Львова вже багато років виживають підприємство «Радар 03». Але це не завадило одним з найбільших скаржників на підприємство, родині Кречківських приватизувати собі земельну ділянку площею 0,0378 га (не лише спільну територію а і єдиний заїзд), посередині двору та збудувати залізобетонну стіну висотою 2,2м. Причому законних підстав для приватизації землі не було. Не було і дозволу Франківської районної адміністрації на будівництво бетонного паркану. Ця огорожа побудована з порушеннями Правил пожежної безпеки в Україні, звужує заїзд та унеможливлює заїзд машини для санітарного обслуговування житлових будинків.

Також, ми попередили міських, обласних та народних депутатів, СЕС, інші державні структури про ситуацію що склалася навколо функціонування підприємства «Радар 03» та нагадали про норми ЗУ «Про засади запобігання та протидії корупції». Фактично, це означає, що за будь яке рішення, постанову чи припис, відповідно до якого буде призупинена робота підприємства, нестиме відповідальність суб’єкт владних повноважень. А ретроградно – посадова особа, яка вдалася до тих чи інших кроків, які призвели до економічних збитків підприємству, а моральних збитків її трудовому колективу та керівництву.

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги