Рус Укр
ГлавнаяБлогиДень прапору - точка відліку національного врядування в Україні!
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

День прапору - точка відліку національного врядування в Україні!

2838
Вже 23 рік поспіль, 3 квітня над Ратушею у Львові підіймають національний прапор. В цей день, у Львівській міській раді проходить урочисте засідання.

Вже 23 рік поспіль, 3 квітня над Ратушею у Львові підіймають національний прапор. В цей день, у Львівській міській раді проходить урочисте засідання.

Саме 3 квітня, в 1990 році депутатами першого демократичного скликання під головуванням Богдана Котика, було прийняте історичне рішення підняти синьо-жовтий прапор на будівлі Львівської міської ради. Завдяки діям цим мужніх людей, вперше в Радянській Україні було піднято синьо-жовтого прапора на міській Ратуші.

Тоді депутатів було 150 осіб. Патріотів, справжніх синів України. Лише 5 затятих комуністів, назавжди залишилися в історії України, як опоненти до власного народу. До своєї Батьківщини. До минулого, а значить і до майбутнього.

Сьогодні, невблаганний час склав свою ціну вже у 30 чоловік. Проте, цей день назавжди залишився в спогадах учасників подій як мить неймовірного національного піднесення! Як першопоштовх національної свідомості! І обличчя тих, хто вже не з нами – знову воскресають в памяті людей!

Зеновій Саляк, як і 23 роки тому назад долає історичну дистанцію у 408 сходинок вгору, щоб знову підняти прапор України. Його колеги з депутатів першого скликання Горбовий Богдан та Роман Матковський завмирають у цю мить. У них перед очима проноситься минуле, а обличчя знову наповнюються енергією та непохитною вірою в майбутнє України. Вірою в те, що нащадки не тільки пам’ятатимуть про цей день. А і розбудують нову, демократичну Україну. Державу, в незалежності якої мають остаточно закріпитися споконвічні прагнення українців до вільного життя, панування у своїх оселях, поваги до власних традицій та культури.

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги