Рус Укр
ГлавнаяБлогиЧергова перемога над МАФами у Святошинському районі міста Києва!
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

Чергова перемога над МАФами у Святошинському районі міста Києва!

2938
Незаконно встановлений МАФ демонтовано

В період часу з 19:00 по 22:00 12 липня 2013 року біля будинку № 1/9 по вулиці Львівська в Святошинському районі міста Києва було встановлено малу архітектурну форму (далі – МАФ).

 Дізнатися про законність встановлення зазначеного МАФу та наявності відповідної дозвільної документації мені, як громадському інспектору благоустрою міста Києва, не вдалося, оскільки громадяни, що знаходяться в ньому відмовилися спілкуватися та надавати будь-яку документацію.

 Припускаючи, що даний МАФ було встановлено без жодної дозвільної документації, а відтак незаконно, я відразу ж, керуючись ст. 41 Закону України "Про благоустрій населених пунктів", Правилами благоустрою міста Києва, звернувся з відповідною заявою до Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації. В зверненні попросив терміново організувати перевірку вказаних вище даних та за результатами перевірки вжити всі необхідні заходи з метою недопущення порушення чинного законодавства та правил благоустрою міста.

 І результат не забарився! Даний МАФ зник вже до кінця липня. Вдалося не допустити чергове самовільне захоплення прибудинкової території, за яку, доречі, сплачують мешканці цього ж будинку власні кошти.

 Загальна картина з МАФами в районі та по місту суттєво не змінилася, хоч робота і з боку міської влади, і з боку громади міста триває без зупину та перерви на літню відпустку. Проте на один незаконно встановлений МАФ в Святошинському районі стало менше. В даній ситуації спрацювала моя громадянська позиція та швидка реакція державного органу.

Тож, бій триває, далі буде…

 

 

Роман Хорольський
 
Комментарии (1)
Владимир2
07 августа 2013 г. 12:14
пока Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністраці будет "В ДОЛЕ", все это будет напоминать к сожалению борьбу с ветряными мельницами , хотя за почин - спасибо !
Блоги