Рус Укр
ГлавнаяБлоги«За гроші і дурень зробить. Ти без грошей спробуй зробити!»
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

«За гроші і дурень зробить. Ти без грошей спробуй зробити!»

2961
Відповідь! Шановні сумчани! Не вимагайте від мене «нормального міста» – ми летимо в прірву і вже зачепитися нема за що!

 Доброго дня сумському інтернет-співтовариству і не лише :-)


Сьогодні цілий день підписував фінансові документи по всім структурним підрозділам Сумської міської ради та власне виконкому:

1. Довідка про зміну до плану асигнувань загального фонду бюджету на 2013 рік.
2. Довідка про зміну до плану спеціального фонду бюджету на 2013 рік.
3. Довідка про зміну до кошторису на 2013 рік.
4. Кошторис на 2013 рік.

Поставив не менше 3-х тисяч підписів, які, як відомо, у мене завжди «здесь» :)
 

«За гроші і дурень зробить. Ти без грошей спробуй зробити!» «За гроші і дурень зробить. Ти без грошей спробуй зробити!» «За гроші і дурень зробить. Ти без грошей спробуй зробити!»
«За гроші і дурень зробить. Ти без грошей спробуй зробити!» «За гроші і дурень зробить. Ти без грошей спробуй зробити!»


Це пов'язано з рішенням сесії Сумської міської ради №2213-МР від 27 березня 2013 року «Про внесення змін та доповнень до міського бюджету на 2013 рік».

Цим рішенням ми нерозподілений (вірніше, невикористаний із-за дій держказначейства) залишок коштів бюджету 2012 року «розписали» до бюджету 2013 року, у тому числі і зафіксовану кредиторську заборгованість перед постачальниками і підрядниками в об'ємі біля 40 млн. грн. Відповідно я перепідписав всі довідки і кошториси.

Але не це головне. Головне в іншому! Таким чином, вже в понеділок-середу ми покладемо в казначейство платіжки на суму біля 40 млн. грн. по кредиторській заборгованості 2012 року та близько 15-18 млн. грн. на поточні потреби. Тут ми з начальником фінансового управління Світланою Липовою в «ручному режимі» намагаємося витримувати пропорції виконання прибуткової частини бюджету у витратах по незахищених статтях – матеріали, комуналка і так далі і тому подібне. Але все одно тільки по одній комуналці потрібно фінансувати на поточні потреби близько 12 млн. грн. за перший квартал 2013 року. Разом це 55-60 млн. грн.!

Тепер питання! І це головне. Коли держказначейство пропустить ці гроші? Вони є в міській раді де факто! Ще з кінця минулого року!

Відповідь! Шановні сумчани! Не вимагайте від мене «нормального міста» – ми летимо в прірву і вже зачепитися нема за що! «Нормального» міста, яким воно було завжди, за часів мого перебування на посаді міського голови, в травні – вже не буде... :( Хіба що тільки тюльпани зійдуть, які не вимерзли «взимку», тобто в березні-квітні. А в іншому буде бардак! Повний бардак! Тому що закупити матеріали (на ремонт тих же доріг!) і сплатити за роботи по тій же комуналці у мене немає можливості!

Ми робимо і робитимемо все можливе – все, що від нас залежить, але дива не буде. Ми живемо в ринковій економіці, а дива без грошей не буває. 

З повагою, міський голова Геннадій Мінаєв.

 Уральские пельмени - Море денег

Геннадій Мінаєв
 
Комментарии (0)
Блоги