Рус Укр
ГлавнаяБлогиВ ЛМР збирають пропозиції до нагородження!
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

В ЛМР збирають пропозиції до нагородження!

2699
У Львівській міській раді розпочали збір пропозицій щодо кандидатур на нагородження почесними відзнаками територіальної громади Львова, повідомили в ГО «СПАС».

У Львівській міській раді розпочали збір пропозицій щодо кандидатур на нагородження почесними відзнаками територіальної громади Львова, повідомили в ГО «СПАС».

Всі пропозиції мають бути надіслані у Львівську міську раду не пізніше за 31 березня 2017 року. Перелік всіх поданих кандидатур на нагородження не пізніше за 4 квітня  оприлюднюється на офіційному веб-порталі міської ради. І протягом 10 днів з часу опублікування кандидатур на офіційному веб-порталі міської ради відвідувачі веб-порталу можуть віддати свій голос за одного з кандидатів на нагородження. Переможець голосування на веб-порталі міської ради одержує додатковий голос при голосуванні на засіданні комісії міської ради у справах відзнак.

Кандидатури для нагородження почесними відзнаками територіальної громади м.Львова подаються громадськими, політичними, професійними і творчими організаціями, трудовими колективами, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форм власності, постійними депутатськими комісіями, членами комісії міської ради у справах відзнак.

Кандидатури, подані шляхом самовисунення, комісією міської ради у справах відзнак не розглядаються..

Для попереднього розгляду питань, пов’язаних з нагородженням почесними відзнаками територіальної громади м.Львова, утворюється комісія міської ради у справах відзнак, котра є дорадчим органом міської ради і працює на громадських засадах.

«Ми кілька років поспіль надаємо до Львівської міської ради власні пропозиції, щодо кандидатур на нагородження почесними відзнаками тергромади Львова.

Переможцям голосування членів комісії з відзнак вручають диплом і цінний подарунок та заносять до Книги пошани міста Львова.

Цього року, ми висунули наступні кандидатури: на «Львівянин року» - доброчесну суддю Галицького районного суду м. Львова Мисько Христину Мирославівну, на «Почесний громадянин міста Львова» - відомого блогера, громадського діяча, письменника і краєзнавця Пилипенка Олега Владиславовича, на «Шляхетна львівська родина» кандидатуру - подружжя журналістів Савельєвих (Савельєв Микола Володимирович та Коваль Ярина Юріївна). І з нетерпінням чекаємо на голосування!», - прокоментував перший заступник голови ГО «СПАС» Андрій Федчишин.

 

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги