Рус Укр
ГлавнаяБлогиУ Львівській міській раді пообіцяли виконувати рішення суду
Опросы все опросы
ЧТО ПРЕПЯТСТВУЕТ ВАМ ВОВМРЕМЯ ПЛАТИТЬ ПО СЧЕТАМ ЗА УСЛУГИ ЖКХ?
Слишком высокие тарифы
Регулярное повышение квартирной платы
Низкое качество услуг или их полное отсутствие
Не соблюдение исполнителями сроков по вывозу мусора
Бездействие ЖЭКа
Ничего, я всегда вовремя плачу
Я не считаю нужным платить за коммунальные услуги

 







 

 

телефонный справочник ЖКХ

комунальний кодекс

У Львівській міській раді пообіцяли виконувати рішення суду

3069
Перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, пообіцяв виступити своєрідним гарантом виконання судового рішення щодо примусового відчуження об’єкту нерухомого майна по вул. Городоцька, 36.

Перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, пообіцяв виступити своєрідним гарантом виконання судового рішення щодо примусового відчуження об’єкту нерухомого майна по вул. Городоцька, 36. В листі виконавчого комітета №1104-106 за його підписом, йдеться про обов’язковість перерахування компенсаційних коштів у сумі 1 689380 грн. на рахунок ТзОВ «Бескид» у якості відшкодування, повідомляють в ГО «СПАС».

 Нагадую, раніше Галицьким відділом державної виконавчої служби були відкриті виконавчі провадження щодо ТзОВ «Бескид» та вимагалося знести будівлю за адресою Городоцька, 36 м. Львова за кошти самого підприємства. Проте, не в останню чергу завдяки своєчасної підтримки правозахисної громадської організації «СПАС», підприємству вдалося відстояти законність. І тепер справа лише за Львівською міською радою.

Як зазначила директор ТзОВ «Бескид» Уляна Стахура, з боку підприємства рішення суду виконане. Споруда звільнена, про що є Акт державного виконавця від 03.01.2013р.

«На даний момент, ми чекаємо на кошти з міської ради. Після чого будівлю буде передано ЛМР та знесено. А поки що, ми отримуємо лише збитки. Оскільки наших орендарів ми позбулися, будинок пустує. І коштів, які раніше сплачувалися орендарями - ми відповідно не отримуємо.» - зазначила Уляна Стахура.

Кошти у сумі 1 689380 грн. для розрахунку з ТзОВ «Бескид» планується сплатити за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова. Після того, як буде прийнято ухвалу Львівської міської ради «Про затвердження переліку об’єктів, видатки на які у 2013р. будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова».

Це означає, що на придбання нової якісної прибиральної техніки грошей у Львівській міській раді немає, на нове обладнання та інвентар у лікарні також немає, на зелені насадження знову немає. На депутатські допомоги малозабезпеченим коштів як завжди бракне. А на знесення будівлі для транспортної розвязки, яка ще навіть невідомо чи буде і на облаштування якої коштів також поки немає, - грощі є?

Мене особисто дивує і зміст ухвали Львівської міської ради від 01.03.2012р. №1275 «Про викуп для суспільних потреб об’єкту нерухомого майна – цегляної будівлі, позначеною на плані літерою Б-2, загальною площею 268,8 кв. м. на вул. Городоцька, 36.» Для чого транспортній розвязці обов’язково проходити через будинок по вул. Городоцька, 36. Коли поруч, більша частина розвязки йде через територію військової частини, яка знаходиться на стадії реорганізації. Навіщо, транспортну розвязку організовувати так близько від театру «Прикво», практично майже під сходами? Це підхід сучасного ефективного менеджера до адміністрування міста?

Хтось взагалі цікавився думкою батьків учнів, які вчаться у розташованих поруч школах, дирекції театру щодо нової транспортної розвязки? 

Враховуючи те, що при прийнятті даної ухвали, владні повноваження були використані необґрунтовано, без врахування всіх обставин, упереджено, недобросовісно, нерозсудливо, із несправедливою дискримінацією, без дотримання необхідного балансу між несприятливими наслідками для прав та інтересів інших осіб, - ГО «СПАС» має намір оскаржити цю ухвалу ЛМР в суді найближчим часом. А у міської ради, зявиться можливість використовувати кошти для вирішення більш пріоритетних та нагальних задач.

Олег Пилипенко
 
Комментарии (0)
Блоги